Seizoensuitverkoop

Seizoensuitverkoop

Wij houden van de seizoensuitverkoop, niet alleen door de economische crisis, maar ook omdat winkelen tijdens de uitverkoop vaak de slimste manier van winkelen is. Maar je moet het dan wel slim aanpakken. Dat gaat zo.


1. Je hoeft niet op trends te anticiperen - je kent je eigen smaak, je kunt bedenken hoeveel je kinderen volgend jaar zijn gegroeid, dus de uitverkoop is een geweldige kans om een aantal basisstukken voor volgend seizoen te kopen voor een mooie prijs.
2. Controleer altijd eerst je klerenkast! Wat heb je echt nodig? Maak een lijst en beloof jezelf niets anders te kopen.
3. Kijk ook hoe slim je kunt zijn met wat je in klerenkast hebt. Soms heb alles al: vergeten kledingstukken die alleen een beetje hulp nodig hebben van een mooi en voordelig geprijsd accessoire.
4. Hoe zit het met impulsaankopen? Dat is wat alle etalages met de enorme kortingsborden willen dat je doet. Hier is de regel. Je mag altijd iets kopen waarnaar je al jaren hebt gezocht, omdat dat een geweldige vondst is. Dat zijn de laatste artikelen, in jouw kleur, precies in jouw maat. Er is ook liefde op het eerste gezicht. Dat gevoel kun je ook volgen. Weet je niet zeker of het wel liefde is? Zet het terug, ga door met winkelen en als je voortdurend over dat artikel blijft nadenken - en bezorgd bent dat iemand anders het zou kunnen nemen, het laatste artikel, en wie weet wanneer je er nog zo eentje zult vinden - ga dan snel terug en koop het.
5. De belangrijkste regel: als je het niet voor de volle prijs zou kopen, dan betekent 50% korting niet dat je 50% hebt bespaard, maar het betekent dat je 50% meer hebt uitgegeven dan je oorspronkelijk wilde!
6. Bekijk de uitverkoop online! Neem de maten van je gezin zorgvuldig en controleer altijd voordat je iets koopt welk beleid er wordt gehanteerd als je iets wilt terugsturen. Op deze manier is online winkelen absoluut veilig. Als je het kunt terugsturen, is het een poging waard. Kortingen kunnen oplopen tot 80%!
7. Laat nooit je kortingsbonnen thuis liggen. Plan je winkelsessie, maar laat ruimte voor verrassingen.
8. Als je echt slim bent, ga je op zoek naar slimme manieren om goed te zorgen voor je nieuwe aanwinsten.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279