#nofilter: zo zie je er fabulous uit op elke foto

#nofilter: zo zie je er fabulous uit op elke foto

Of je nu een gezellig vakantiekiekje of een selfie maakt: met ons stappenplan zie je er op elke foto uit als de vamp die je echt bent. Say cheese!


STAP 1: De kleren maken de foto

 • Kies een bovenstuk met mouwen tot minstens aan je elleboog. Omdat blote armen meer huid showen dan je gezicht, zien ze er optisch veel dikker uit.
 • Hou het simpel: kies niet te hippe kleding maar ga voor tijdloze stukken. Zo kun je je foto’s jaren later nog bekijken zonder dat gênante ‘Wat had ik toen aan?’-gevoel.
 • Zorg dat je kleding schoon is, want vuile kleding op de foto is echt not done! Dash houdt je kleren perfect schoon, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen wat je aantrekt.
 • Neem je een foto met een groep vrienden of familie? Probeer jullie kleren dan te beperken tot één tot drie kleuren die mooi bij elkaar passen. Bijvoorbeeld pastelkleuren zoals lichtblauw, lichtroze en beige. Zo springen júllie uit de foto’s, niet jullie outfits!

Toptip van onze stylist Sarah Roelstraete:
“Deze all-time klassieker doet het altijd goed op beeld: denim met een leuk shirt of wit overhemd en killer heels eronder. Zo ziet je foto er ook jaren later nog steeds stijlvol uit!”

STAP 2: Breng Hollywood in je haar

 • Stylingproducten kunnen resten achterlaten in je haar, waardoor het er doffer uitziet. Was je haar daarom met een de zuiverende shampoo van Head&Shoulders die restjes verwijdert en je haar weer laat glanzen zonder het te beschadigen.
 • Plan je kappersbezoek twee weken van tevoren. Net geknipt zie je er zelden op je best uit...  Geef je nieuwe kapsel wat tijd om haar natuurlijke vorm te vinden.
 • Een té perfect kapsel ziet er streng uit op foto. Zwaai je hoofd even heen en weer net voordat de cameraknop wordt ingedrukt: die last-minute zwier geeft je nét die natuurlijke uitstraling.

STAP 3: Zet je beste make-up voor

 • Ga voor een matterende basismake-up of foundation. Die voorkomt overtollige glans en laat je huid er glad en egaal uitzien.
 • Kies een lipstick met een koele, blauwe ondertoon: zo lijken je tanden veel witter dan bij een warme oranje tint.
 • Ga niet op de dag van de shoot je wenkbrauwen te lijf met een pincet, maar doe dit minstens een dag ervoor. Zo vermijd je een rode of gezwollen huid: niet fotogeniek!
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Toptip van onze visagist Ad Van Mierlo:
“Zet je wenkbrauwen aan om je gezicht meer expressie te geven en werk je oogmake-up af met eyeliner of oogpotlood aan de bovenkant. Doe dat niet aan de onderkant, dat ziet er al snel te hard uit op foto.”

STAP 4: Creëer een tandpastasmile

STAP 5: Strike a pose

 • Vermijd het politiefoto-effect door je hoofd en schouders lichtjes te draaien tot een hoek van ongeveer 30 graden naar de lens toe. Zo krijgt je gezicht een meer flatterende diepte.
 • Rode ogen-angst? Kijk naar het licht net voor de foto genomen wordt zodat je pupillen kleiner worden.
 • Ga in een groepsfoto nooit het dichtst bij de camera staan. Dan zie je er namelijk in verhouding groter uit. Zorg dat je dezelfde afstand aanhoudt als de anderen op de foto.

Toptip van onze fotograaf Joost Govers:
“Neem eens een selfie vanaf de rechter- en de linkerkant. Je zult merken dat één kant altijd je beste kant is. Zo weet je voortaan hoe je je gezicht moet draaien voor de mooiste foto.”

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279