Lekker… een nieuwe look!

Lekker… een nieuwe look!

Margareth, Sandra, Hilde, Evelien en Annemieke deden mee met de luxueuze lentemake-over van Dreft en Zalando en ontpopten zich als rasechte prinsessen-voor-één-dag. Verwennerij tot de tiende macht!


Margareth
“Allereerst wil ik iedereen die er aan mee heeft gewerkt heel erg bedanken!! Het was een hele leuke ervaring die ik zeker niet had willen missen. Iedereen was erg aardig en deed echt zijn best om het ons naar de zin te maken. Voor mij was het een super geslaagde dag en ik was erg blij met het eindresultaat! Ook thuis kreeg alleen maar positieve reacties. De outfit die de stylisten voor me hadden uitgezocht heb ik dan ook dezelfde dag nog besteld op Zalando.”

Jasje – Villa - € 54,95 • Jumpsuit – River Island - € 64,95 • Pumps – Zign - € 89,95 • Alles verkrijgbaar bij Zalando.

Sandra
“Het was een geweldige dag. Als eerste werden mijn haren geknipt en kreeg ik goede adviezen over haarkleur en style. Dat vond ik wel fijn. Het haar is super geknipt. Ik ben er dan ook erg blij mee. Daarna de make-up. Ik draag normaal nooit iets van make-up, dus dit was wel spannend. Het resultaat was erg mooi, maar ik moest er erg aan wennen. En ja, dan de kleding. Ik had gehoopt op een jurk en ja hoor, die kreeg ik aan. Ik draag nooit een jurk, dus ik was erg benieuwd of mij dit wel zou staan. En dan even poseren voor de camera, haha dat was nog best moeilijk. Ik ben blij met het eindresultaat en ik wil dan ook iedereen bedanken voor de superfijne en gezellige dag”

Jurk Esprit - € 49,95 • Halssnoer – Pieces - € 16,95 • Alles verkrijgbaar bij Zalando.

Hilde
“Ik heb een heerlijke verwendag gehad in Delft. Er werd mij een geweldig kapsel aangemeten, de visagiste maakte mij prachtig op zodat mijn ogen heel mooi uitkwamen. Ook de inwendige ik werd vertroeteld met heerlijk eten. Bedankt voor deze geweldige dag, dat zou iedere vrouw eens mee moeten maken!”

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Blouse Topshop - € 45,95 • Ketting – SNO of Sweden - € 34,95 • Pantalon River Island - € 54,95. Pumps - Mai Piu Senza - € 79,95 • Alles verkrijgbaar bij Zalando.

Evelien
“Voor alles is een eerste keer, en zo dus ook een make over! Spannend, gezellig en hele lieve mensen! Wat een ervaring was het, heerlijk genoten en gegeten, een volledig verzorgde dag. Ik heb me geen moment hoeven vervelen, zoveel te zien en te leren. Bedankt voor een fijne dag!”

Top – Amarican Apparel - € 54,95 • Alles verkrijgbaar bij Zalando.

Annemieke
Ken je dat? Dat je iets wint en denkt "wanneer komt de "hahaha, grapje!" Alleen kwam dat niet! Om 15.00 stapte ik samen met mijn schoonzus de prachtige studio van Studio Delft binnen. Hartelijk ontvangen door Kris werd ik na eventjes wachten naar de kapster gebracht. Van te voren al geroepen "ik doe niet zoveel anders hoor!" maar toen ik eenmaal in de stoel zat hoorde ik mezelf zeggen "Wat zou jij doen als ik je de vrije hand gaf?" Uiteindelijk is het een meer dan betere versie van wat ik had, prachtig! Daarna werd ik meegenomen door de styliste die op basis van mijn gemailde voorkeuren een aantal setjes had hangen. En ik koos voor datgene wat ik nou echt zelf nooit gekozen zou hebben. Maar ook dat, the improved version of me! Na een lekker tussendoortje mocht ik op de stoel van een ware kunstenares, wauw, wat visagie met een mens kan doen. Prachtig voelde ik me! Toen nog een erg leuke fotoshoot met een fotografe die me echt het gevoel gaf dat ik het als een volleerd model deed, mijn dag kon niet meer kapot! En dan krijg je ook nog een heel ruime cadeaubon om te spenderen bij Zalando, you know how to make a girl feel special! Zalando, Dreft en het team van vrijdagmiddag, ontzettend bedankt.

Top - Dorothy Perkins - €29,95 • Pantalon - Selected Femme - €129,95 • Pumps - Dorothy Perkins - €31,95 • Alles verkrijgbaar bij Zalando.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...