kledingtips-voor-een-eerste-date

Kledingtips voor een eerste date

Een eerste date kan behoorlijk zenuwslopend zijn, maar met deze tips zal het succes van je date niet aan je outfit liggen.


Of je nu uit eten gaat of actief samen gaat mountainbiken, een eerste date kan je altijd kopzorgen geven. Zal ik hem leuk vinden? Zal ik hij mij leuk vinden? En wanneer je date zich plaatsvindt op Valentijnsdag kan dit de druk nog meer laten toe nemen. Je wil er op je best uit zien en je stijlvol kleden. Maar, hoe kies je een outfit die je zelfvertrouwen geeft en je mooi laat voelen.

Kledingtip 1: zorg voor comfort

Omdat eerste dates al zo zenuwslopend kunnen zijn is het belangrijk dat je je comfortabel voelt in de outfit die je uitkiest. Zo blijf je relaxed en vol zelfvertrouwen. Leg het accent op je beste eigenschappen of dat nu je lange benen of slanke middel zijn.

Daarnaast raden we je af om een volledig nieuwe outfit te gaan kopen voor een date. Dit kan namelijk alleen maar voor stress zorgen. Als je garderobe een update nodig heeft adviseren we je slechts 1 nieuwe item aan te schaffen

Kledingtip 2: Laat de locatie je outfit beïnvloeden

Laat de locatie invloed hebben op wat je aantrekt zodat je nooit over- of underdressed bent. Bij een chique date zijn donkere en glimmende kleuren het beste. Ieder vrouw heeft daarom ook een little black dress nodig. Er is namelijk altijd een moment om deze te dragen. Wanneer je date wat meer casual is kan je een spijkerbroek aantrekken en dit combineren met een zijden blouse of mooie hakken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kledingtip 3: Zorg voor simpele accessoires

Accessoires zouden niet de concurrentie aan moeten gaan met de rest van je outfit. Gebruik ze daarom spaarzaam. Grote sieraden combineren goed met een simpel effen topje, maar een shirt met een print kan je beter met een simpele ketting matchen.

Bij het kiezen van juiste schoenen dien je op het volgende te letten. Hakken passen goed bij een jurk of een rokje, maar ook een enkel laarsje gaat prima bij deze kledingstukken. Je hoeft op je eerste date niet volledig uit te pakken dus ga voor een kleine makkelijke handtas.

Don’ts voor een eerste date

Zorg dat je niet te veel make-up draagt op je eerste date. En ga ook niet voor een ingewikkeld kapsel waar veel haarlak aan te pas komt. Zorg vooral dat wat je aan hebt een representatie is van jouw persoonlijkheid. Maak jezelf niet onherkenbaar voor je naaste vrienden en familie. Je wil geen verkeerde indruk wekken over wie je bent.

Je op je gemak voelen is het geheim om jezelf zelfverzekerd, sexy en mooi te laten voelen op een eerste date. Of dat nu met een uitgebreide make-up look is of au naturel, op Valentijnsdag is of op elke andere willekeurige dag van het jaar.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

blondine

gemeld

Het is ongeveer zo 8 jaar geleden dat ik de eerste date had met nu mijn huidige man, ik had een broek en een leuke tuniek aan en laarsjes. Het gaat eigenlijk om de binnenkant he, maar het oog wil ook wat.

  • melden
Romy27

Romy27

gemeld

ik heb dun haar maar met aussie ben ik echt heel blij.de volume shampoo helpt heel goed.sorry geen hoofdletters op mijn computer.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven