Kies lingerie die écht goed zit!

Kies lingerie die écht goed zit!

Mooie lingerie draag je voor je partner én voor jezelf. Want in lingerie die goed zit, voel je je mooi en speciaal. Lingerie die slecht zit heeft een averechts effect. De keuze van de bh en slip die je aan hebt, hangt helemaal af van wat je eroverheen draagt. Lekker in het Leven geeft tips!


Kies lingerie die écht goed zit!

Vraag je eerst af welke kleren je gaat aantrekken en kies op basis daarvan je ondergoed. In het begin vergt dat misschien wat moeite, maar na verloop van tijd weet je precies welk broekje bij welke rok of broek past, en welke bh bij welk truitje of bloesje hoort.

De juiste maat
Te groot ondergoed 'breekt' de soepele lijnen van je kleding. Ondergoed dat te klein is, is ook niet flatteus. Van een te strakke bh onder je T-shirt bijvoorbeeld krijg je rare kussentjes op je rug. Zorg er dus voor dat je je lingerie in precies de goede maat koopt. Laat je helpen in een goede lingeriezaak: daar zien ze meteen welke pasvorm jij moet hebben. Inderdaad, het ondergoed dat je daar koopt is duurder, maar uiteindelijk heb je er meer aan. Koop liever wat minder bh’s, dan een boel goedkope.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Gladde billen
In veel rokken en broeken zie je de lijn van je slipje. Zeker als je broek of rok nauw aansluit of van dunne stof is gemaakt. De oplossing is dan een tanga of een string. Hou je daar niet van? Kies dan voor naadloos ondergoed.

Niet te zien
Om ervoor te zorgen dat niemand je slip door bijvoorbeeld je witte broek ziet, let je op de kleur van je ondergoed. Een witte onderbroek onder een witte broek zie je meestal goed zitten. Kies liever voor een slip die dichtbij de kleur van je huid ligt. Zachtroze bijvoorbeeld, beige of mokka.

Geen string onder een minirok
Een piepklein stringetje onder een korte rok kan leuk zijn, maar de kans is groot dat je je er op je werk (op de trap bijvoorbeeld) of op straat ongemakkelijk in voelt. Kies dus niet alleen ondergoed dat goed bij jou en je kleren past maar ook bij de situatie. Samantha van 'Sex and the City' draagt graag neptepeltjes omdat ze dat zo sexy vindt, maar in veel gevallen zul je je daar toch niet goed bij voelen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279