Hoe verkoop je kleding?

Hoe verkoop je kleding?

Wil je meer ruimte in je kleerkasten? Verdien centen met de verkoop van kleding die je niet meer draagt!


Je kleerkasten puilen uit met kleding die je niet meer draagt? Heb je er wel eens aan gedacht die kleding te verkopen? Dat is een slimme manier om plaats te maken in de kleerkast, terwijl je er ook nog eens geld mee verdient!

Sorteren!

Voor je gaat uitzoeken hoe je kleding verkoopt, begin je met het sorteren van je kleding. Je zult vast stukken vinden die je vergeten bent en die je al in maanden of jaren niet meer gedragen hebt! Verdeel je kleding in drie stapels: wat je wilt houden, wat je eventueel kunt verkopen en wat je wilt weggeven.

Als je kleding verkopen wilt, moet die wel in perfecte staat verkeren. Denk er dus aan elk stuk vooraf goed te wassen - je kunt zelfs een beetje wasverzachter toevoegen aan je gebruikelijke wasmiddel, zodat ze helemaal schoon zijn en fris ruiken. Ga ook eens kijken welke merkkleding voor online verkoop in aanmerking komt: dat maakt het makkelijker te beslissen welke kleding je kunt verkopen en welke je maar beter kunt weggeven.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Je kleren verkopen

Zodra je hebt besloten welke kleding je kunt verkopen, heb je verschillende opties: winkels voor tweedehands kleding, winkels waar particulieren kleding kunnen verkopen of websites voor online verkoop.

Heb je besloten je kleding online te verkopen? Check dan eerst de lijst van merken en het type kleding die op de verschillende websites worden geaccepteerd. Sommige online zaken bepalen zelf de prijs van de kleding die jij aanbiedt, andere laten die keuze aan jou over. Het is misschien handig om even snel door de webpagina’s te bladeren, zodat je een idee krijgt van de prijzen die andere verkopers hanteren. Neem vervolgens een foto van de kleding die je verkoopt. Met deze tips is de online verkoop van kleding wat makkelijker:

  • Hang de kleding aan een hanger om de foto’s te maken: met een lichte, effen achtergrond komen ze beter tot hun recht.
  • Zoom ook in op de details, zoals het label van merkkleding. Internetgebruikers willen graag een duidelijk beeld krijgen van wat ze kopen.
  • Omdat de koper de online aangeboden kleding niet kan passen, zijn een paar foto’s dus sterk aanbevolen. Krijg je al inspiratie? Je zou ook een of twee ideeën voor trendy combinaties kunnen voorstellen: dat verhoogt je kansen om je kleding snel te verkopen!

En jij, wat doe jij met kleding die je niet meer draagt?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279