Hippe comfy schoenen

Hippe comfy schoenen

Deze tips helpen je bij de keuze voor schoenen die je voeten noch je look pijn zullen doen!


In steden waar je veel moet lopen, kunnen de voeten van een vrouw serieus afzien. Een schoen vinden die zowel comfortabel als stijlvol is kan lastig zijn. Vaak gaan vrouwen of voor comfort óf stijl omdat ze niet weten waar ze naar moeten zoeken in een schoen. Of je nu boodschappen doet of op stap gaat voor een feestelijk avondje uit. Wij delen graag enkele insidertips die jou kunnen helpen bij de keuze voor hippe comfy schoenen.

Kies breed
Het is belangrijk dat je tenen niet bekneld zitten. Je wilt ervoor zorgen dat de breedte van je voet netjes in de breedte van de schoen past. Je tenen in een te smalle schoen wringen kan allerlei voetproblemen veroorzaken zoals hamertenen en neuroma, een ontsteking die de zenuwen tussen je tenen treft. Kies breed en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over geknelde zenuwen.

Maat is maar een nummer
Iedere ontwerper gebruikt een andere leest bij het maken van zijn schoenen. Dat er maatje 39 op de schoen staat betekent niet dat dit de maat van jouw voet is. Dus maak je niet al te veel zorgen als je de volgende keer schoenen gaat shoppen. Het is beter om een half maatje meer of minder te nemen, zolang je maar zorgt dat de schoen zeker goed past.

Koop je schoenen aan het eind van de dag
Het is beter om schoenen te passen als je al de hele dag hebt rondgelopen. Je voeten zullen opgezet en een beetje zweterig zijn, waardoor je eventuele knelpunten gelijk gaat voelen. Dit is dus ook de bedoeling. Neem voldoende tijd en loop door de winkel voordat je een aankoop doet. Hoe meer je voet aan de schoen went, hoe eerder je ontdekt of je echt een goed zittend paar schoenen aanhebt of niet.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Hak of geen hak
We voelen ons allemaal sexy met een mooie hoge hak, maar de meesten zitten niet zo erg lekker als een platte schoen. Natuurlijk is het ook weer niet zo dat elk paar hakken per definitie oncomfortabel is. Elke vrouw kan er fantastisch uitzien met hakken, maar zorg ervoor dat je het juiste type hak voor jouw voet vindt.

Speel met verschillende hakhoogtes totdat je er één vindt met een solide basis waar je stevig op staat, is ons advies. Blokhakken en wedges verdelen het gewicht en bieden stabiliteit, terwijl een goed gecentreerde hak van minder dan 7,5cm je gegarandeerd urenlang pijnvrij en superchic laat rondparaderen.

Ballerina’s en waar je nog meer rekening mee moet houden
Naast een lekker paar sneakers zijn ballerina’s je beste vriendin. Maar ballerina’s bieden vaak weinig tot geen steun, waardoor je soms ook snel pijn aan je voeten kunt krijgen. Je kunt dit oplossen door een extra inlegzooltje in de schoen te stoppen waardoor je voet meer steun krijgt en het voetbed zachter en comfortabeler wordt. Kies er bij voorkeur eentje van leer zodat je voet kan ademen. Lederen inlegzooltjes kosten misschien wat meer, maar het is het op de lange termijn wel waard omdat een leren zool duurzamer is en je hem altijd kunt vervangen waardoor je schoen langer meegaat.

Kortom: je hoeft niks aan comfort te verliezen in je zoektocht naar een hippe schoen. Met deze tips volg je de laatste trends, zonder je voeten te pijnigen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

dinied01

gemeld

Ziet er heerlijk uit en kan weer wat nieuws eten.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279