Een mooi décolleté

Een mooi décolleté

Op zoek naar de perfect zittende spijkerbroek? De juiste lengte voor rok of jurk? Stop met zoeken en zorg dat je halslijn goed zit!


De juiste halslijn doet je gezicht en je figuur beter uitkomen. Het dragen van de juiste halslijn  kan een vol gezicht slanker maken, smalle schouders breder, grote borsten in balans brengen en je langer doen lijken. Voor je enthousiast gaat passen, bekijk jezelf eens goed in de spiegel: welke vorm heeft je gezicht, heb je brede of smalle schouders, grote of kleine borsten?

Een ronde hals accentueert je borst, verlengt je bovenlichaam en maakt je gezicht ronder. Werkt het beste voor kleine borsten, een lang of ovaal gezicht, een lange hals of kort bovenlichaam. Als je gezicht en/of lichaam niet helemaal voldoen aan deze criteria, draag dan een lange ketting om de aandacht af te leiden of steek je haar op om de illusie van een langere hals te wekken.

Een V-hals verlengt de hals en laat de sleutelbeenderen zien. Een wijde V maakt schouders breder, een smalle V doet het tegenovergestelde. Vooral bij grotere borsten is dit een flatterende halslijn. Een V-hals is de beste manier om je borsten te ‘minimaliseren’, zo lang hij maar niet te diep is.

Een laag uitgesneden ronde hals lijkt erg op een V-hals. Hij verlengt de hals en benadrukt de sleutelbeenderen. Voor alle lichaamstypes, behalve als je hele brede schouders hebt.

Een vierkante hals maakt het bovenlichaam breder, laat sleutelbeenderen en hals zien. Voor vrouwen met fijne trekken die er wat robuuster uit willen zien. Is dat bij jou niet het geval, draag je haar dan omhoog om er wat langer uit te zien.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een haltertop laat de schouders prachtig uitkomen, benadrukt de sleutelbeenderen en het halskuiltje. Voor iedereen, behalve vrouwen die bijna geen borsten hebben omdat het truitje dan niet genoeg 'gevuld' is. Zorg dat je top niet te strak zit rond je buik.

Een boothals laat sleutelbeenderen mooi uitkomen, doet de schouders breder lijken, accentueert de borsten, maak het gezicht rond, verlengt het bovenlichaam en verkort de hals. Ideaal voor lange halzen, ovale gezichten, kleine borsten, korte bovenlichamen. Andere lichaams- en gezichtstypes dragen hun haar omhoog, voor een langere hals.

Een waterval halslijn benadrukt, net als een laag uitgesneden ronde hals, de sleutelbeenderen en het halskuiltje. Ziet er bij ongeveer iedereen fantastisch uit. Opgelet als je een grotere boezem of brede schouders hebt, kies dan voor een diepere halsuitsnijding. Te veel stof dicht bij je hals voegt alleen extra ballast toe.

Een rolkraag verlengt het bovenlichaam, accentueert de boezem en verkort de hals. Ideaal voor korte tailles, ovale gezichten, kleine borsten. Bij andere lichaamstypes of gezichtsvormen zorgt een korte snit of je haar opsteken voor tegenwicht.

Een asymmetrische halslijn zet je schouders en sleutelbeenderen in de kijker. Voor alle lichaamstypes en gezichtsvormen. Zorg wel dat het bloesje goed past rond het bovenlichaam.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...