Een bruidsjurk voor een burgerlijk huwelijk

Een bruidsjurk voor een burgerlijk huwelijk

Een lange jurk, of juist een korte, wit of een kleur... We geven hier een paar tips om een bruidsjurk voor een burgerlijk huwelijk te kiezen.


Of jullie er nu voor hebben gekozen om alleen voor de wet te trouwen, of dat je verschillende jurken wilt dragen voor het burgerlijk huwelijk en de kerkelijke plechtigheid, de keus van je bruidsjurk is uiterst belangrijk! Dus welke jurk kies je voor het burgerlijk huwelijk?

Een korte bruidsjurk

Denk je dat je je niet op je gemak zult voelen met een lange sleep? Als je dan eens voor een korte bruidsjurk zou gaan? Dit is moderner dan een traditionele bruidsjurk en geeft je op de grote dag een comfortabel gevoel!

Het andere voordeel van een korte bruidsjurk (of een halflange, afhankelijk van je leeftijd, je lichaamstype en je voorkeur)? Hij is meestal goedkoper dan een klassieke bruidsjurk. Talloze confectiemerken hebben namelijk jurken voor een burgerlijk huwelijk in hun assortiment, en dat is ideaal voor een kleine portemonnee… of voor de fashion-addicts die twee verschillende jurken willen dragen!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een originele bruidsjurk

Voor een burgerlijk huwelijk kun je wat excentrieker zijn dan voor een kerkelijke plechtigheid. Draag je liever geen hoge hakken? Met een korte jurk komen je benen al goed uit. Vind je dat wit niet bij je teint past? Kies dan een pastelkleurige jurk: roze, perzikkleur of zelfs blauw. Het belangrijkste is dat je je prettig voelt in je jurk voor het burgerlijk huwelijk.

En als je het niet prettig vindt om je benen te laten zien, kun je zelfs kiezen voor een kanten broekpak. Draag daarbij je haren los met lichte golven erin, om er modern en trendy uit te zien. Gebruik op de dagen voorafgaand aan het burgerlijk huwelijk een volumeshampoo, dan is je haar op de grote dag glanzend en licht!

En wat denk jij van een korte bruidsjurk of eentje van gekleurde stof voor een burgerlijk huwelijk?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279