Echt zwart is het nieuwe zwart

Echt zwart is het nieuwe zwart

De kleur zwart staat iedereen. En je kunt zwart met alle kleuren combineren zonder dat het vloekt of helemaal in het zwart gaan. We hebben een paar zwarte looks voor je verzameld, want zwart is helemaal hot!


Mono black
Door je helemaal in het zwart te kleden kun je een zeer stijlvolle look creëren. En met een paar goede zwarte basics en zwarte accessoires kun je eindeloos veel combinaties maken. Daarnaast kun je variëren met structuren: combineer katoen, wol en satijn en jouw zwarte look is verre van saai! Tip: draag een mooie zwarte panty onder een rok of jurkje. Want zwarte gladde benen maken jouw ‘mono black look’ helemaal af.

Audrey Hepburn
In Parijs is zwart dragen bijna een lifestyle. Misschien een beetje overdreven, maar de Françaises in de hoofdstad dragen relatief veel zwarte kleding. Wil jij ook een Parijse stijl? Combineer dan een ‘slim fitted’ zwart shirt met een legging of een cigarette (skinny) jeans. Zo ben je net Audrey Hepburn! Draag er een zwarte trenchcoat en een zwart wollen ‘roaring twenties’ hoedje bij en je bent klaar voor een ‘sjiek’ middagje shoppen!

Little black dress
Het kleine zwarte jurkje raakt nooit uit de mode. Een goed passend zwart jurkje staat altijd goed! Kies voor een jurkje met een mooi uitgesneden halslijn, stoffen applicaties, een dun riempje of een sexy split. En met accessoires kun je jouw look een beetje kleur of glamour geven. Tip: zit jouw jurkje nog niet perfect, laat het aanpassen bij een naaiatelier bij jou in de buurt!

Black & White
Wil jij niet helemaal in het zwart, kies dan voor een zwart-wit combinatie. Met een zwart-wit gestreept shirt zit je nog steeds helemaal goed. De combinatie zwart-wit zie je dan ook gewoon in de herfst/winter collectie voor 2011 en de 2012 voorjaarscollecties terug! Zo combineert Michael Kors een zwarte look met een sportief gestreept topje en een beetje wit kant in een zwarte rok.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Hou zwart écht zwart
Je wilt jouw zwarte kleren natuurlijk echt zwart houden. Hoe doe je dat? Een paar tips:

  • Hang jouw kleren niet in fel zonlicht, maar in een gesloten kast.
  • Was op niet te hoge temperatuur.
  • Doe je wasgoed binnenstebuiten in de wastrommel. Zo beschadigen de vezels niet.
  • Was gevoelige stoffen met de hand of breng ze naar de stomerij.
  • Hang donkere kleding niet direct in het zonlicht te drogen. Droog kleding in de droger.
  • Gebruik een wasmiddel speciaal voor zwarte kleding.

Heb jij zwarte was tips? Laat deze dan hier achter.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279