De perfecte jeans

De perfecte jeans

Het allerbelangrijkste van een goede jeans is dat hij jouw billen dé perfecte vorm geeft. Wat is het ideale model voor jouw figuur?


Het fantastische van jeans is dat er zoveel verschillende modellen zijn, in alle soorten en maten. Of je nu de garage opruimt, naar je werk gaat of op weg bent naar een leuk feestje, een jeans is altijd goed. Maar de juiste jeans vinden is niet altijd even makkelijk. Waar moet je op letten en hoe zorg je ervoor dat een jeans jou er nóg beter uit doet zien? Dit is wat je moet weten om jouw ideale jeans te vinden: 

  • Grote achterzakken doen jouw billen groter lijken.
  • Achterzakken die naar binnen staan accentueren je billen, net zoals een hoge taille.
  • Een V-vormige tailleband lift je billen en een A-vormige tailleband verbreedt ze.

Welk model past het best bij jouw billen?

Brede heupen
Vermijd felle kleuren en kies voor een uni-kleur. Als je brede heupen hebt, vermijd je best skinny jeans en ga je voor een rechte pijp. Kies voor een jeans met achterzakken die je billen een boost geven. En ga voor een hoge of normale taille. Wijde modellen verkorten je benen waardoor je breder lijkt dan je bent. 

Platte billen
Als je dunne benen hebt dan staan gekleurde jeans jouw heel mooi; ze maken je billen groter. Schuine zakken en A-lijnen staan jou het beste. Skinnies zijn je beste vriend en een lage taille doet je billen ronder lijken en geeft de impressie van meer heup. Blijf ver bij baggy jeans vandaan, want je billen verdwijnen hier compleet in. 

Voluptueuze billen
Kies donkere jeans met een rechte pijp en hoge taille. Skinnies maken je billen alleen maar groter. Lange zakken doen je slanker lijken. Jouw billen zien er geweldig uit in baggy jeans maar zorg ervoor dat ze rond je billen strak zitten en een beetje losser zijn rond de benen (maar ook weer niet te los, want dan lijken je dijen breder). 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Peervorm
Als je kinderen hebt, bestaat de kans dat je na de bevalling een peervorm bent geworden. Ga voor een V-lijn om je billen te liften, hoge zakken en een gewone of klein beetje hoge taille. Dunne benen kunnen skinnies verdragen, wijde dijen of korte benen kiezen beter voor een rechte pijp. Baggy modellen staan minder mooi, omdat ze je peervorm kunnen accentueren. 

Ronde of stevige billen
Of je nu hard hebt moeten sporten voor die ronde billen of je er van nature mee gezegend bent; je hebt geluk. De meeste jeans zullen jou staan, zelfs een baggy model! Ga los en probeer alle modellen, vormen en kleuren.

De conclusie:

Hoge taille – accentueert je heupen en verlengt je benen. 

Lage taille – maakt je billen breeder en verkort je benen. 

Kleuren
Gebleekte en felgekleurde jeans maken je breeder. 
Donkere jeans – doet je billen, taille en heupen slanker lijken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...