Alles over online shoppen

Alles over online shoppen

Je kent het gevoel vast wel; je hebt echt even wat nodig uit de winkels, maar je huis is een chaos, je hebt zo een belangrijke afspraak, je hebt geen oppas en eigenlijk ook helemaal geen zin om naar de winkel te gaan. Dan is het wel heel erg gemakkelijk als je even achter de computer kunt duiken om je boodschap op internet te bestellen. Veel mensen kennen de voordelen van dit online shoppen al. Wij vertellen je er meer over.


De voordelen van online shoppen

Tegenwoordig kun je alles wat je hartje begeert op internet aanschaffen. Met het grootste gemak ga je op zoek naar het product dat het beste bij je wensen past, bestel je het en ontvang je het meestal binnen 1 of 2 dagen thuis. Zonder een ritje naar de winkel, zonder lange rijen voor de paskamers of kassa, zonder gesjouw en zonder rekening te houden met openingstijden.

Geen zorgen

Als online shopper heb je ook nog eens een aantal zekerheden; zo heb je bij de webwinkels met een Thuiswinkel Waarborg keurmerk de zekerheid dat je 14 dagen bedenktijd hebt, dat je betaling veilig geschiedt en dat je klacht (mocht je die hebben) op een onafhankelijke manier wordt behandeld.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is er online te verkrijgen? Waar shop ik dan?

Weet je niet waar je je boodschappen moet doen? Wij geven je een rijtje met handige webwinkels:

  • Voor de dagelijkse boodschappen ah.nl waar je je boodschappenlijstje kunt maken voor het shoppen in de winkel, maar je kunt er ook gemakkelijk je lijstje mee bestellen. Je boodschappen worden dan op een door jou gekozen tijdstip tot in je keuken afgeleverd.
  • Een bekend online warenhuis is bol.com, tegenwoordig met een uitgebreid assortiment 'mooi & gezond', met alle beautyproducten voor je favoriete look.
  • Ook een groot online warenhuis is wehkamp.nl. Naast leuke meubels, kleding en alles voor je huidverzorging kun je hier inspiratie op doen in de speciale shop 'mama & kind'. In deze shop vind je alle informatie die je als moeder nodig hebt, maar natuurlijk ook de nieuwste babykleding en positiemode.
  • Voor al je elektronica kun je terecht bij coolblue.nl, met meer dan 200 specialistische webshops, zoals bijvoorbeeld de epilatorshop met alle ontharingsproducten en de shavershop met alle scheeroplossingen voor mannen.
  • Zoek je juist het beste product voor jouw mondverzorging, dan is tandartsplein.nl de plek voor jou. Hier vind je alle mondverzorgingsproducten met een goede uitleg, zodat je zeker weet dat je het product koopt dat het beste is voor jouw gebit.

Heb jij nog tips voor online shoppers? Plaats ze onder dit artikel!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Dijkstra

Dijkstra

gemeld

maar ook niet de duursten zoals hierboven...

  • melden

Pak niet altijd de goedkoopste site , af en toe gaat er wel eens een bedrijf failliet of zijn er problemen,

  • melden
janedoe202

janedoe202

gemeld

Ariel color&style

  • melden
Erica5

Erica5

gemeld

Ik maak ook vergelijkingssites zoals kieskeurig.nl of tweakers.net. Vooral voor duurdere (technische) apparaten lees ik ook veel reviews.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1