5 hippe zomerhoeden

5 hippe zomerhoeden

Je huid bescherm je met een laagje zonnecrème. Je haar bedek je met een leuke hoed. Vijf hippe hoofddeksels die je look helemaal àf maken!


zomerhoedjes

Een ‘cloche’
De jaren 20 waren alomtegenwoordig op de catwalks. Dit retro klokhoedje wordt door de brede rand in contrasterende kleur zo de 21ste eeuw in gekatapulteerd.

zomerhoedjes

Flappie
Deze oversized flaphoed beschermt je gezicht tegen de zon en roept meteen ook die populaire seventies bohemienstijl op. Kies voor strepen, die geven kleur aan je outfit.

zomerhoedjes

Panama-hoed
Je oude gleufhoed is helemaal 2012 als je voor de strooien versie gaat. Staat prachtig met een maxi-jurk of een jeans. En is er in alle kleuren van de regenboog.

zomerhoedjes

Strooien hoedje
Lekker luchtig, zo’n Zuid-Frans aandoend strooien hoedje. En ook ontzettend praktisch. Want het beschermt je hoofdhuid en haar tegen de felle zon. Mooi in combinatie met je badpak of bikini op het strand, maar ook een topper in de stad!

zomerhoedjes

Mannelijk
Felle kleuren zijn dominant aanwezig deze zomer. Fleur ze extra op met een bijpassende hoed. Om het geheel nog wat expressiever te maken, opteer je beter voor een mannelijker uitziend hoofddeksel.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Camila

Camila

gemeld

Ik vind de hoed "Flappie" erg leuk. Ik heb al een https://www.otto.nl/p/10062788270/only-wollen-hoed/#?itemId=10062802014 met een soortgelijke From. Maar dit zou me erg irriteren. Waar kan ik dit kopen?

  • melden

blondine

gemeld

Ben net even met vakantie geweest , en ik neem altijd mijn hoedje mee. Als de zon erg fel is dan is het heerlijk om een hoedje op te hebben. Hebben ook gevaren met erg warm weer en het scheelde wel op je hoofd , het voelt lang zo heet niet.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...