Zomerse smoky eyes

Zomerse smoky eyes

Smoky eyes hoeven helemaal niet heel donker te zijn. Je kunt ook zomerse smokey eyes maken met zomerse en krachtige pasteltinten. Leuk voor overdag. Lekker in het leven geeft je tips!


Kleuren en kwastjes

Om een smoky eye te maken kies je twee kleuren oogschaduw. Kies kleuren die goed bij jouw huid en outfit passen. Denk aan zachtroze met paars of okergeel met brons. Om een mooi effect te krijgen is het handig als je voor de tweede kleur een oogschaduw kwastje gebruikt. Zo'n kwastje zit bij meerkleurige oogschaduw sets vaak al in het doosje!

Zelf smoky eyes maken

Doe eerst een beetje mat poeder op je ooglid. Breng dan de lichtste kleur op je hele ooglid aan. Als je het mooi vindt, vul dan ook de huid onder je wenkbrauwen. Creëer met de donkerdere kleur een lijn boven je wimperrand. Trek deze lijn door in de arcadehoek en vul je arcadeboog (de huidplooi boven je oog). Vergeet niet de buitenkant van je ooglid ook met de donkerste kleur aan te zetten. En zorg er voor dat de 2 kleuren mooi in elkaar overlopen. Je maakt je zomerse look helemaal af met een bruine of zwarte mascara!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tips voor intensere smoky eyes

Intensiveer je 'smoky eye look' voor een avondje uit door de donkere tint ook langs je onderste wimperrand aan te brengen. Voor dat tikje extra drama laat je de tint bij je ooghoeken in een boogje omhoog lopen. En, hoe dikker de lijn onder je oog, hoe dramatischer het effect!
Voor nog meer impact, geef je je wimpers een boost met een wimper verlengende mascara. Of breng onder je mascara een 'mascara primer' aan. Dit is (net als grondverf) een extra onderlaagje, waardoor je wimpers langer en voller lijken.

 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279