Zo creëer je sprekende ogen!

Zo creëer je sprekende ogen!

Ze zeggen dat ogen de ramen naar de ziel zijn dus op vermoeide kraaloogjes zit niemand te wachten. Laat je ogen stralen in enkele stappen.


Heldere, sprankelende ogen heb je al in enkele stappen.

Dit heb je hiervoor nodig:

  • een face wash
  • een toner
  • rozenwater
  • een mascara
  • een oogcrème

Stap 1: Reinig je gezicht. Maak vochtig met water en breng een klein beetje face wash aan. Masseer je gezicht met je vingers in opwaartse bewegingen. Spoel af en dep droog.

Stap 2: Druppel wat toner op een watje en veeg zachtjes over je gezicht met opwaartse stroken. 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: Maak twee nieuwe wattenschijfjes nat met een beetje rozenwater en leg ze enkele minuten op je gesloten oogleden. Het ruikt niet alleen heerlijk maar rozenwater helpt ook tegen vermoeide, dikke ogen. 

Stap 4: Breng een heel klein beetje oogcrème aan onder je ogen; werk van de brug van je neus tot aan je buitenste ooghoeken. Dit gaat de eerste tekenen van veroudering tegen en helpt tegen opgezwollen ogen. Oogcrème helpt ook donkere wallen verminderen.

Stap 5: Goed gedefinieerde wenkbrauwen geven je ogen en gezicht karakter. Gebruik dus een wenkbrauwborsteltje om losse haartjes op hun plaats te brengen en om je natuurlijke boog te accentueren. 

Stap 6: Breng nu je mascara aan. Het is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren voor verschillende oogkleuren en bevat licht reflecterende bestanddelen om je ogen frisser en je wimpers langer te doen lijken.

Je ziet er stukken beter uit met heldere, sprankelende ogen. 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

pakhuis01

pakhuis01

gemeld

ik gaan het proberen of het werkt

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279