Zo breng je kunstwimpers aan

Zo breng je kunstwimpers aan

Valse wimpers zijn moeilijk aan te brengen, en het wordt je vergeven als je dacht dat enkel professionals het kunnen doen. Lekker in het Leven vraagt visagiste Marian Miteva haar geheimen voor een eenvoudige techniek die echt werkt!Om je nepwimpers makkelijk aan te kunnen brengen heb je kwalitatieve kunstwimpers nodig, een goede lijm en een pincet om de strip mee vast te houden. Meet de lengte van de kunstwimpers voordat je ze aanbrengt zodat je zeker weet dat ze bij de vorm van je ogen passen (knip ze indien nodig op lengte met een nagelschaartje).

Doe voorzichtig wat wimperlijm op de wimpers en wacht 10 seconden voordat je ze aanbrengt zodat de lijm een beetje plakkerig begint te worden.


Wimpers breng je altijd aan na je oogschaduw en mascara; ze zijn de laatste stap van jouw glamoreuze make-up. Plaats de strip op je ooglid en positioneer hem zo dicht mogelijk bij je natuurlijke wimpers.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid


Als de kunstwimpers op de juiste plek zitten, druk je ze lichtjes aan zodat ze mooi aansluiten op je natuurlijke wimperlijn. En kijk: het effect van een goed geplaatste kunstwimper is onmiddellijk zichtbaar - het rechteroog is verleidelijker en sprekender. Jouw blik is intens en expressief! Een andere mogelijkheid is wimperextensions.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

DeeSzz

gemeld

Ben erg benieuwd, ga straks eens proberen of het lukt ��

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279