Wimperextensions

Wimperextensions

Een mooie open blik zorgt voor een jonge en frisse uitstraling en met wimperextensions heb je een gegarandeerd effect in… een ogenblik.


Het ergste met mascara is dat je ’s avonds veel tijd nodig hebt om hem volledig te verwijderen en dan nog is de kans groot dat je de volgende dag toch met panda-ogen wakker wordt.

Met wimperextensions worden je ogen geaccentueerd dankzij volle wimpers die heel natuurlijk lijken. Het gebeurt snel en is pijnloos; je wint er zo’n 10 minuten per dag mee (exit eyeliner, schaduw en mascara) en je hoeft je geen zorgen te maken over het reinigen van je wimpers. Praktisch en gemakkelijk.

De behandeling

Stap 1: voor ze eraan begint, reinigt de schoonheidsspecialiste je ogen en verwijdert ze alle restjes make-up om dan je wimpers te verven voor een optimaal effect.

Stap 2: je wimpers onderaan worden bedekt met een anti-ageing patch zodat ze niet in de weg liggen en aan je bovenste wimpers gaan plakken. Zodra ze bedekt zijn mag jij je ogen sluiten en lekker relaxen.

Stap 3: de wimpers worden één voor één aangebracht en de schoonheidsspecialiste wisselt je linker met je rechter oog af. De wimpers zijn kunstmatig en voelen vrij ruw aan. Maar zodra ze op z’n plaats zitten, lijken het gewoon mooie, volle en natuurlijke wimpers. De lengte van de wimpers bepaal je zelf maar de schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat de wimpers aan de binnen- en buitenhoek van je ogen korter zijn en in het midden langer om zo de natuurlijke proporties te respecteren. Gemiddeld krijg je zo’n 60 à 80 wimpers per oog.

Stap 4: de behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Zodra ze klaar is, zal de schoonheidsspecialiste je wimpers een paar minuten met een kleine ventilator drogen. Het effect is direct zichtbaar en je hoeft je dus niet achter een grote zonnebril te verstoppen of je de rest van de dag thuis op te sluiten. Het enige wat jij nog moet doen is je ogen in de spiegel bewonderen en hun wow-effect zo snel mogelijk op anderen testen!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Onderhouden en verwijderen

De eerste 24u mag je de wimpers niet nat maken dus geen tranen, oogdruppels, zweten of zwemmen en geen water in je gezicht. Neem een lauw of koud bad en reinig je gezicht met doekjes. Na de eerste 24u mag je zonder enig probleem zwemmen, douchen en zelfs naar de sauna.

Het is aanbevolen de eerste nacht op je rug te slapen zodat de wimpers niet door elkaar gaan liggen voor ze helemaal droog zijn.

Wil je je wimpers zo houden en het effect niet beperken tot één bijzondere gelegenheid dan moet je ze regelmatig laten bijwerken. Hoe vaak hangt af van de cyclus van je eigen wimpers maar gemiddeld gebeurt dit om de 2 à 3 weken. Want je wimpers en extensions vallen op natuurlijke wijze uit en na ongeveer 8 weken zijn ze allemaal uitgevallen en zijn er nieuwe in de plaats gegroeid. Als je de extensions niet wil behouden bestaat er een gel die de lijm in 10 minuutjes oplost. Anders kan je gewoon wachten tot ze vanzelf uitvallen.

Tips & tricks

Borstel je extensions met een speciale borstel of met een schone en droge mascaraborstel. Een paar wimpers die dwars liggen en je look gaat de mist in.

Wimperextensions zijn gevoelig voor vettige texturen; vermijd dus melkachtige reinigers, crème oogschaduw, mascara en oogreinigers op basis van olie. Probeer ook je vingers niet in je ogen te wrijven, de talg van de huid van je handen kan ervoor zorgen dat je wimpers sneller uitvallen.

Zijn extensions slecht voor je natuurlijke wimpers? Absoluut niet! Je eigen wimpers vallen sowieso uit. Maar aan je wimpers (natuurlijk of niet) friemelen of trekken zal ze wél beschadigen.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279