Tips en trucs voor verleidelijke ogen

Tips en trucs voor verleidelijke ogen

Ogen vertellen je alles.Of je nu gezegend bent met blauwe, groene of bruine kijkers, wees er lief voor en speel ze uit als blikvanger. Met deze ‘how to’ creëer je in een handomdraai de wimpers van Bambi en de oogopslag van Mila Kunis.


Stap 1 reinig en hydrateer je huid
Zachte en zorgvuldige verzorging wordt beloond met een mooie, gezonde look. Je oogcontouren zijn extra gevoelig. Kies specifieke reiniging en verzorging, afgestemd op jouw behoeftes. De juiste crème verzacht rimpeltjes en laat wallen en donkere kringen verdwijnen.
TIP: masseer de verzorging zachtjes in. Start bij je neus en werk naar buiten toe. Draineer daarna door zachtjes met je vingertoppen te kloppen.

Stap 2 fond de teint
Gebruik je fond de teint? Breng die eerst aan en dan pas je camouflage voor wallen of donkere kringen. Bij een kwalitatieve foundation is dat meestal overbodig. Toch behoefte aan? Dan kan het ook als finishing touch na je oogschaduw, zo verwijder je meteen verdwaald kleurpoeder.

Stap 3 goede basis voor je make-up
Breng met een wattenstaafje primer aan op je oogleden en de boog onder je wenkbrauwen. Deze basis zorgt ervoor dat je make-up makkelijker aan te brengen is en langer houdt.

Stap 4 kader je ogen in
Trek een lijntje boven je bovenste wimpers met een oogpotlood, eyelinerstift of – als je een hele vaste hand hebt – een penseeltje. Doe dat van het hoekje of het midden van je ooglid naar buiten toe. Bij de onderste wimpers onderlijn je alleen het hoekje aan je neus.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 5 kies voor naturel of opvallend
Gebruik voor een natuurlijk effect een beetje oogschaduw vlak bij je bovenste wimpers. Laat de kleur samen met je eyeliner vervagen naar de buitenkant toe. Mag het wat meer zijn? Kies dan voor smokey eyes. Breng een lichte kleur oogschaduw aan op je oogleden en het hele vlak onder je wenkbrauwen. Op je oogleden volgt een tweede laag in een donkerder tint. Gevolgd door de donkerste tint, alleen in de vouw van je ooglid en in het buitenste hoekje. Werk de drie tinten met een borsteltje of je vinger aan elkaar tot een mooie dégradé.

Stap 6 show je wenkbrauwen
Borstel je wenkbrauwen en accentueer ze met een potlood of poeder en penseel. Kies een kleur die zo dicht mogelijk bij die van je haarkleur ligt.
TIP: ontsierende haartjes epileren kan irritaties veroorzaken. Doe het dus het liefst ’s avonds. En hou je een beetje in, want volle wenkbrauwen zijn de trend.

Stap 7 magic mascara
Mascara is de kroon op je werk. Korte of rechte wimpers krijgen meer schwung als je eerst een wimpertang gebruikt.
TIP: stop met de gewoonte om het borsteltje van je mascara talloze keren op en neer te bewegen in het buisje. Het product wordt er niet beter van. Integendeel: je pompt er lucht in waardoor het uitdroogt.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279