Stijlvol op het strand

Stijlvol op het strand

Zie jij de bui al hangen? Je ligt op het strand. Je mascara loopt uit en ook de rest van je make-up druppelt langzaam van je gezicht. Geen paniek! Ook in de zomer kan je er op en top uitzien, als je maar de juiste make-up gebruikt.


Stijlvol op het strand

De beste beach-look
Als je al een lekker bruin kleurtje hebt, zie je er meteen een stuk gezonder uit. Daarom heb je niet veel make-up nodig om er stralend uit te zien. Durf je het toch niet aan om helemaal zonder make-up naar het strand te gaan? Met deze tips zie je er na een middag zon en zee, zie je er nog steeds goed uit. Je bent alleen nóg iets bruiner…

Less = more
Op het strand kun je best make-up dragen. Maar houd het zo natuurlijk mogelijk. Kies voor neutrale, zomerse tinten.

waterproof
Zweet, zonnebrand en olie, daar is veel make-up niet tegen opgewassen. Kies daarom voor waterproof. De meeste waterproof mascara’s blijven zelfs op het strand prima zitten. En naast mascara zijn er ook oogschaduw, eyeliner en lipgloss in waterproof uitvoering.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Geen foundation
Laat in de zomer je foundation staan. Het is zonde om je poriën dicht te smeren. Laat de zon toe op je huid. Het liefst iedere dag een paar minuten. Zo bouw je een mooi, natuurlijk kleurtje op. En de zon droogt ook eventuele puistjes uit. Heb je toch nog last van oneffenheden op je gezicht? Stip die dan aan met een concealerpen.

Tip: Wil je je bruine kleur langzaam opbouwen? En langer vasthouden? Gebruik dan Olaz Touch of Sunshine: een slimme anti-verouderingscrème met een vleugje gezichtsbruiner en beschermingsfactor 15. Je bent dus beschermd tegen UV-stralen en je ziet er beter uit. Precies wat je elke dag nodig hebt.

En ‘s avonds schitteren in een strandtent, of op een strandfeest…

Ideaal voor de mooie, gebruinde huid:
Blusher: zorgt voor een natuurlijk, zacht glanzend blosje op je wangen.
Glitterpoeder: hiermee geef je je ogen een mooi glanslaagje. Je kunt de poeder ook aanbrengen onder je wenkbrauwen, of als accent op je wangen en decolleté.
Lipgloss: gebruik een zachte, transparante lipgloss, dan komt je bruine gezicht nog beter uit.
Nagellak: maak je zomerse look af met een bijpassende nagellak. Kies voor zachte tinten met een gouden glans, voor verleidelijke, zomerse handen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279