Snelle beautytips

Snelle beautytips

Met deze eenvoudige stappen leer je alles over onmisbare producten en hoe je ze gebruikt voor een fris en stralend resultaat.


Een stralende huid, lichte vleugjes kleur en een natuurlijke gloed, is dat niet de droom van elke drukbezette moeder? Dit zijn de producten die niet in jouw make-up tasje mogen ontbreken en zo gebruik je ze voor die frisse, jeugdige look.

De basis
Er zijn maar weinig vrouwen die een primer gebruiken, maar deze basis – die je aanbrengt vlak voordat je foundation opsmeert - voorkomt dat je make-up na enkele uurtjes is vervaagd.

Onzichtbare wapens
Concealers zijn magische producten die donkere kringen onder je ogen, onzuiverheden, pigmentvlekjes of roodheid verhullen. Deze breng je ook voor je foundation aan met je vingers (in een deppende beweging) of met een concealerkwastje.

Perfecte foundation
Als je gaat shoppen voor een foundation, test dan drie verschillende kleuren op je wang en voorhoofd (niet je pols!). De foundation die in je huid opgaat is de kleur voor jou. Als je liever een lichte dekking hebt kies je een getinte moisturizer. Ze zijn superlicht om te dragen en hebben SPF en antioxidanten. Maak je eigen getinte moisturizer door thuis enkele druppels van je vloeibare foundation toe te voegen aan je dagcrème.

Voor het aanbrengen kun je een foundationkwastje gebruiken voor een effen dekking, een vochtig cosmetisch sponsje voor een dauwachtige look (hoewel dit ook veel product absorbeert), of je vingers gebruiken, de warmte van je vingers zorgt ervoor dat het product eenvoudig in je huid trekt.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Mooie ogen
Gebruik als basis een oogschaduw in een huidskleurige kleur. Breng aan vanaf de wimpers tot aan je wenkbrauwbeen met een oogschaduwkwastje, zo neutraliseer je eventuele roodheid.

Maak je blik intenser door een vloeibare eyeliner, oogpotlood of gel eyeliner in zwart of bruin langs je wimperrand aan te brengen. Creeër een open blik door je wimpers te krullen met een wimperkruller en hierna twee laagjes mascara aan te brengen. Rol het mascaraborsteltje langs je wimpers om klontjes te voorkomen.

Wenkbrauwen
Je wenkbrauwen kaderen je gezicht dus neem de tijd om ze aan te zetten met een tint die bij je natuurlijke wenkbrauwkleur past. Ga niet buiten de natuurlijke lijn van je wenkbrauwen; dit ziet er al heel snel onnatuurlijk uit.

De foundation voor jouw huidtype

  • Vette huid – Een olievrije vloeibare foundation voorkomt verstopte poriën en houdt glans onder controle. Poederfoundations zijn ook een goede keuze omdat ze overtollig vet en glans absorberen.
  • Droge huid – Houd het bij een moisturizing foundation die de huid voedt en voor een stralende afwerking zorgt.
  • Gevoelige huid – Conserveringsmiddelen, parfums en andere chemicaliën die in veel foundations zitten, kunnen een gevoelige huid irriteren. Kies daarom een foundation zonder parfum die hypoallergeen is.
  • Gemengde huid – Formules die zowel uitdroging als glans helpen voorkomen zijn belangrijk bij een gemengde huid.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279