Schitterende en stralende make-up, een makkie

Schitterende en stralende make-up, een makkie

Na de juiste kleuren en de juiste textuur, volgt de finishing touch met opvallend rood.


Stap voor stap

1. Een goede basis. Deze make-up is niet alleen eenvoudig aan te brengen, het zorgt ook gegarandeerd voor succes. We beginnen met de foundation. Voor een moderne, hippe look gebruik je niet te veel poeder om de foundation te matteren. Met behulp van een poederdons kan je wat los poeder gemakkelijk op de T-zone en over de concealer aanbrengen.

2 – Kleur geven. Breng met behulp van een kwastje een neutrale huidskleurige oogschaduw aan over je hele ooglid. Gebruik daarna een iets donkerdere tint om de oogplooi een mooi accent te geven.

3 – Wimpers krullen. Krul de wimpers en breng vervolgens liquid eyeliner aan langs de hele wimperlijn. Kijk naar beneden in de spiegel wanneer je met de eyeliner begint en laat het kwastje dicht tegen de wimpers gaan, zodat je een rechte lijn krijgt. Werk af met mascara.

4 – Voller en langer maken. Borstel je wenkbrauwen omhoog en ga vervolgens met het borsteltje langs de bovenkant om de haartjes weer in model te brengen. Definieer ze met dezelfde kleur als je oogschaduw. Maak ze langer en voller met een oogpotlood om zo een mooie wenkbrauwlijn te creëren.

5 – Knallende lippen. Breng eerst lipstick aan en dan de blusher. Dit seizoen is rood de kleur bij uitstek! Met een tikkeltje oranje en een matte of glanzende afwerking erin.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

6 – Blush. De intensiteit van je lippen bepaalt de intensiteit van de blusher. Breng een roze-kleurige blusher aan op de appels van je wangen tot je een frisse, heldere, schitterende look hebt gecreëerd.

Veilig

Lippenstiften met een langdurig effect zijn al lang niet meer wat ze geweest zijn. Ze drogen minder, maar ze houden wel langer– goed nieuws dus voor je portemonnee!

Snel

Als je gehaast bent, breng dan een foundation van crèmepoeder aan met een klein, ovaal sponsje. Dit soort foundation is zeer gemakkelijk te gebruiken en het ziet er niet zwaar of poederig uit op de huid.

Handige Tips

  • Breng lipliner aan op droge lippen zodat het goed blijft zitten. Werk af met een lipstick met een langdurig effect.
  • Heb je dunne wimpers of wil je een zeer opvallende look, probeer dan eens valse wimpers.
  • Met lippen en nagels in dezelfde kleur maak je een waar beauty statement en omdat glitter en glamour weer in de mode zijn, is dit zeker de moeite waard om te proberen.
  • Behoud de hele dag door een frisse look door af en toe te matteren met een vloeipapiertje, in plaats van met poeder. Te veel poeder geeft de huid een vermoeiende, doffe look.

Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279