Perfect in 10 minuten :girly glam

Perfect in 10 minuten :girly glam

Haastig, multitaskend en teveel hooi op je vork? Hoe veel of weinig tijd je ook hebt: je kunt er altijd fabuleus uitzien…


Een onverwacht uitje met de love of your life dan ga je voor een
Deze gestileerde look staat iedereen, tijdloos, elegant en het ziet er geweldig uit. Als je een donkere huid hebt gebruik je een diepe, pruimkleur op je lippen met een rijke, pruimkleurige blusher voor een blosje op je wangen. Magnifiek!

Stap 1: Breng een poeder of minerale foundation aan die bij je natuurlijke teint past. Deze zijn snel aan te brengen, blijven goed zitten en makkelijk om bij te werken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2: Teken een lijntje boven je ogen met een liquid of gel eyeliner en maak een vleugeltje in de buitenste hoeken om de vorm van je ogen te accentueren. Volg met razend veel mascara op alleen je bovenste wimpers.

Stap 3: Breng blusher aan in een zachte roze kleur en volg met een sterke kleur op je lippen. Voor extra glamour brush je nog een beetje zilverkleurige highlighter (als je een lichte huid hebt) of een warme, gouden highlighter (als je een donkere huid hebt) over je jukbeenderen.

Stap 4: Glamoreus haar hoeft niet tot in de puntjes gestyled te worden. Als je lang haar hebt, maak dan een staartje onderin je nek voor een elegante look. Heb je kort haar, gebruik dan een product dat voor textuur zorgt maar houd de look zacht en vrouwelijk.

Hier zijn nog 3 andere leuke make-up looks
1. Een natuurlijke uitstraling met de girl-next-door make-up.
2. Perfect naar je werk met een 9-tot-5 make-up
3. Of even uitpakken met de laatste Smokin’ make-up

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279