Organiseer een vriendinnenverwenavondje!

Organiseer een vriendinnenverwenavondje!

Nodig je vriendinnen eens uit bij je thuis. Niet voor een etentje of een filmmarathon, maar voor een beauty-avondje!


Stap 1: de juiste setting

Weg met alle rommel. Zorg dat je genoeg schone superdikke handdoeken klaar hebt liggen. Net als een goede gezichtsreiniger en gezichtsdoekjes. Steek een paar kaarsjes aan – jasmijn, lavendel en magnolia zijn echte loungegeuren. Kom tot rust met een kruiden- of vruchtenthee en een fijne babbel.

organiseer-een-vriendinnenverwenavondje

Stap 2: varieer in je aanbod

Niet iedereen vindt het leuk dat er iemand aan haar gezicht zit of aan haar voeten kriebelt. Stel dus een paar menu's samen van de verschillende 'behandelingen' waaruit jullie kunnen kiezen.

Stap 3: verzorging op maat

Wie gezondheidsproblemen heeft of zwanger is, kan beter niet meedoen met dit soort verwennerijtjes. Het is belangrijk dat jullie allemaal weten welk huidtype jullie hebben zodat niemand haar huid irriteert met onbekende lotions en smeerseltjes.

Stap 4: yoga ontspant

Nodig iemand uit die wat ervaring heeft met yoga en een paar simpele en veilige yogabewegingen kent. Een rustige yogasessie helpt om iedereen in de juiste 'mood' te brengen.

Stap 5: gezichtsverzorging

Geef je huid een zachte scrubbeurt, wrijf met je vingertoppen om de huid te stimuleren. Spoel je gezicht schoon met warm water en dep het droog. Breng een gezichtsmasker aan en ontspan. Zorg voor een plekje waar je even kunt liggen/hangen en naar ontspannende muziek kunt luisteren of naar een cd met natuurgeluiden.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
organiseer-een-vriendinnenverwenavondje

Stap 6: massage

Je kunt het eenvoudig houden en elkaars schouders en rug masseren. Maar voor een stevigere massage loont het de moeite om een paar uur een masseur in te huren (Het liefst iemand die aromatherapie gebruikt) en de kosten te delen.

Stap 7: pedicure

Vorm groepjes van twee en verzorg elkaars voeten. Geef ze eerst een badje in een kom warm water met een paar druppels lavendelolie. Droog ze af en masseer ze dan met een geurende voetencrème of een beetje gewone olijfolie. Vijl je teennagels en geef ze een vrolijk kleurtje.

Stap 8: manicure

Wrijf handcrème in elkaars handen, nagels en nagelriemen. Doe dat heel zorgvuldig zodat het een echte massage wordt. Als iedereen een flesje nagellak meebrengt heb je een leuk aanbod van kleurtjes om uit te kiezen.

Stap 9: mix je eigen mocktail

Vraag iedereen om vruchtensappen en/of vers fruit mee te brengen en organiseer een sessie 'mocktails' (niet-alcoholische cocktails) mixen.

Stap 10: een nieuwe look (of) een nieuwe jij!

Geef iedereen eens een andere look door kleren te ruilen of een nieuwe kleur lipstick of oogschaduw uit te proberen. Plezier gegarandeerd. Niet vergeten: neem foto's voor, na en tijdens de activiteiten!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279