Onmisbaar trio

Onmisbaar trio

Minimale moeite, maximaal resultaat? Dit zijn de drie beauty must-haves!


Foundation
Is er iets dat een zachtgekleurde moisturizer met SPF niet kan? Hij egaliseert je teint, geeft je een subtiele gloed, biedt bescherming tegen de zon en kan zelfs gebruikt worden als concealer. Wil je de juiste tint vinden, kijk dan naar je gezicht en je hals en decolleté en kies een kleur die de twee in balans brengt. Voor een zo natuurlijk mogelijke look breng je de foundation het beste met je vingertoppen aan. Als je de foundation als concealer wilt gebruiken, doe je een beetje op je vingertop (of op een kwastje) en breng je een paar dunne laagjes aan precies op de plek die je wilt bedekken.

Mascara
Vestig de aandacht op je belangrijkste troef: je ogen. De snelste en eenvoudigste manier om ze in de kijker te zetten is met mascara. Zwarte mascara bij voorkeur, die een vleugje glamour geeft aan een minimalistische look. Voor maximale impact krul je je wimpers eerst met een wimpertang en breng je daarna twee of drie lagen volumegevende mascara aan.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lipgloss
Lipgloss doet je lippen glanzen, hydrateert ze en maakt ze voller. Kies gloss in een tijdloze kleur, zoals rood, koraal of roze, voor een chiquere look. Als je vooral nude of heldere tinten gewend bent, draag je nieuwe tint dan eerst in en rondom huis om te wennen aan je nieuwe ik.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279