Onmisbaar in je make-uptas

Onmisbaar in je make-uptas

Hoe kom je de dag vlekkeloos door? Zorg dat je deze make-up essentials altijd bij hebt.


Blotting paper is de oplossing om de glans van een vette huid kwijt te raken zonder een poederige film aan te brengen. Even met een papiertje over je huid vegen en vuil en vet verdwijnt als sneeuw voor de zon. Gebruik bij voorkeur de huismerken, die werken net zo goed als de duurdere varianten.

Concealer: jammer, maar helaas. Je zult ‘m minstens één keer per dag opnieuw moeten aanbrengen. Kies een exemplaar met halfdroge formule om acne-sporen en kringen onder je ogen te verdoezelen.

Lipstick kan ook dienen als blusher. Geeft je meteen een gezond kleurtje tijdens een drukke werkdag of een lange avondactiviteit. Kies kleuren als zacht rood of roze, die doen het altijd goed.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een hydraterende lippenbalsem, gemaakt van sheaboter, zorgt ervoor dat je lippen niet schraal worden in de winter en zacht en gehydrateerd blijven in de zomer. Breng aan over je lipstick voor een langhoudende, licht glanzende look.

Gebruik een goudkleurige illuminator (in crèmevorm) boven aan je jukbeenderen, langs je neus, op je wenkbrauwbeen en boven je cupidoboogje voor een schitterende gloed.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279