Nieuw: Olaz Rimpel Ontspannende Dagcrème2

Nieuw: Olaz Rimpel Ontspannende Dagcrème

Getest door beauty blogster Ree


Blogger Ree van Reallyree.com testte de nieuwste crème van Olaz Regenerist: Olaz Rimpel Ontspannende Dagcrème. Wie is Ree? Ree is een Engelse beauty blogster met meer dan 50.000(!) volgers op haar blog. Ze schrijft dagelijks over beauty, make-up, huidverzorging en fashion.

Bekijk de video om te zien wat Ree van de nieuwste dagcrème van Olaz Regenerist vindt. Natuurlijk hebben we de video Nederlands ondertiteld. Ter informatie, in Engeland is de merknaam ‘Olay’.

Meer productinformatie

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De Olaz Regenerist Rimpel Ontspannende Dagcrème is een nieuwe innovatieve anti-verouderingscrème met een geavanceerde microfiller. Deze nieuwe dagcrème helpt om schaduw en reflectie weg te werken, waardoor de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels direct wordt verminderd. Deze dagcrème is onderdeel van de extra intensieve Olaz productlijn Regenerist, makkelijk te herkennen door haar rode verpakking.

Wil jij deze nieuwe anti-rimpel crème ook proberen? Olaz Regenerist Rimpel Ontspannende Dagcrème is verkrijgbaar bij de drogist bij jou in de buurt.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

blondine

gemeld

Ik heb deze creme nog niet kunnen testen, maar hij lijkt me wel erg goed.

  • melden
silly73

silly73

gemeld

gebruik ook altijd Olaz, vroeger toen ik nog klein was pikte ik altijd een beetje van mijn oma toen heette het nog oil of olay. De geur alleen al. Ben erg benieuwd naar deze nieuwe creme.

  • melden
irissie

irissie

gemeld

Ik gebruik de producten van olaz al 17 jaar. Eerst de meest eenvoudige en daarna voor de wat ouder wordende huid. Nu ben ik reuze benieuwd naar het nieuwste produkt.............

  • melden
westy

westy

gemeld

Ik zou deze graag willen proberen voor mijn gevoelige huid

  • melden
jolijn

jolijn

gemeld

Ik gebruik nu aqausource van Biotherm deze bevalt op zich goed maar ik vind hem zo duur, ben nu op zoek naar creme die wat betaalbaarder is en ook goed is voor mijn o zo gevoelige huid ik zou het graag willen proberen..groetjes

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279