Mooie én gezonde lippen

Mooie én gezonde lippen

Tips om je lippenstift perfect aan te brengen, en te zorgen dat hij de hele dag mooi blijft zitten.


Stap 1 – Voorbereiding:
Prachtige lippen hebben regelmatige verzorging nodig om gezond te blijven. Gebruik daarom dagelijks een vochtinbrengende lippenbalsem.Stap 2 – De basis:
Breng met behulp van een wattenstaafje een klein beetje foundation aan rond je lippen en smeer dit goed uit. Zo creëer je de illusie van volle lippen, blijft de lijn rond je mond mooi strak en je lippenstift langer zitten. Dep tot slot wat poeder rond je lippen om te matteren.Stap 3 – Een strakke lijn:
Gebruik een liner om de vorm van je lippen te definiëren. Dit helpt om je lippenstift langer te laten zitten en de lijnen mooi strak te houden.Stap 4 – Het aanbrengen:
Breng je lippenstift aan over lipliner met een lippenstiftkwastje, zorg ervoor dat je netjes binnen de lijntjes blijft. Gebruik dezelfde kleur lippenstift als de lipliner, zodat je geen kleurverschil ziet.Stap 5 – Fixeren:
Druk je lippen zachtjes op elkaar om de lippenstift goed te verdelen. Je kunt eventueel nog een laag aanbrengen. Wil je de vorm van je lippen extra accentueren, breng dan wat gloss aan.Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279