Bruidsmake-up voor de getuigen

Bruidsmake-up voor de getuigen

Wil jij er op je mooist uitzien als getuige van een bruiloft? Hier zijn enkele make-up tips voor de getuige.


Huwelijksgetuige zijn is een grote verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om de bruiloft van je beste vriendin of van een broer of zus, de bruidsmake-up van de getuige verdient de nodige aandacht! Het is misschien niet zo belangrijk als de ster van de dag te helpen bij haar opsteekkapsel voor kort haar , maar minstens zo belangrijk als de make-up van het bruidsmeisje. Hoe maken we ons op voor een bruiloft waarvan we de getuige zijn? Dit zijn onze tips.

Voorbereiding op een bruiloft

Allereerst mag je vooral niet vergeten dat je als getuige niet de ster van de bruiloft bent! Integendeel, als je te uitbundig bent of jezelf op de voorgrond plaatst, dan is dat in de ogen van de bruid helemaal verkeerd. Alle ogen moeten immers op haar gericht zijn en precies om deze reden moet de make-up van de getuige sober blijven.

Toch moet je niet zomaar wat doen. Het is heel goed mogelijk dat we als getuige om raad worden gevraagd bij het kiezen van de jurk, het kapsel, de accessoires… en de bruidsmake-up! De make-up van de getuige moet goed bij je huid en kleren passen en dit is vaak afgestemd op het thema van het bruidspaar: bordeaux, chocoladenbruin, turquoise etc.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Make-up voor een bruiloft: sober en elegant

De make-up van de huwelijksgetuige is dus een vrij lastige oefening. Het moet sober blijven en bij de bruid passen, bovendien dien je rekening te houden met je natuurlijke kenmerken zoals je huidskleur en de kleur van je ogen.

Om te beginnen vermijd je een extravagante eyeliner. Een eenvoudig lijntje rond de ogen is perfect. Ook mag je je ogen absoluut niet in dezelfde kleur opmaken als je kleding. Hierdoor oogt de make-up van de getuigeweinig stijlvol.

Nog een kleine tip voor een geslaagde make-up voor de bruiloft? Gebruik niet teveel lippenstift en vooral geen vette. Waarom? Omdat er op een bruiloft heel veel gekust wordt en je het risico loopt sporen op de hele familie achter te laten: onze tante, de kinderen van onze nicht, de nieuwe vriend van onze zus en de bruid zelf! Geen paniek als de make-up vlekken heeft gemaakt: een goed wasmiddel verricht wonderen. Voor de emotionele zielen is het aan te raden waterproof make-up te gebruiken!

Hoe ga jij je opmaken voor een bruiloft?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279