Je mooi maken voor Valentijnsdag

Je mooi maken voor Valentijnsdag

Wil je er op Valentijnsdag tiptop uitzien? Met deze ultieme lijst van must have schoonheidstips ben je in 5 minuten opgemaakt en klaar!


Of je nu een Valentijnsdag met je gezin, met je lief of met je vrienden wilt organiseren, je wilt er natuurlijk tiptop uitzien! Heel vaak win je aan zelfvertrouwen alleen al als je jezelf mooi maakt… Maar je hebt ook weer geen uren de tijd om voor de spiegel te gaan zitten! Vandaar dat we je hier de essentiële tips meegeven om je in een paar minuten mooi te maken voor Valentijnsdag. Oefen en je zult zien dat deze beautyroutine al snel maar 5 minuten zal vergen!

Begin met het poetsen van je tanden met je elektrische Oral-B tandenborstel: je hebt meteen al een frisse mond met een stralende lach. Nu kun je aan je beautyroutine beginnen. Doel: in 5 minuten mooi zijn voor Valentijnsdag!

In 5 minuten mooi zijn: stap 1. Een paletje oogschaduw (je hebt niet meer dan 2 kleuren nodig) is een must. Breng de lichte en natuurlijke kleur aan op het hele ooglid, tot aan de wenkbrauwen. Breng daarna de donkere kleur aan op het beweeglijke deel van het ooglid, van het midden naar buiten, en meng voorzichtig met de lichtere kleur om beide kleuren vloeiend in elkaar te laten overlopen.

In 5 minuten mooi zijn: stap 2. Bescherm je huid en bedek de onvolmaaktheden in je huid met een niet vette BB-crème voor een matte en uniforme teint. Masseer met je vingertoppen om de crème goed in je huid te laten doordringen.

In 5 minuten mooi zijn: stap 3. Een bruin oogpotlood is je beste bondgenoot. Gebruik het om een lijn te tekenen langs de binnenrand van je ogen (boven en onder) of als eyeliner om je ogen extra aan te zetten. Je kunt het ook gebruiken om je wenkbrauwen aan te zetten in korte, heel licht aangebrachte lijntjes.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

In 5 minuten mooi zijn: stap 4. Met een paar streken goede mascara (vloeibaar en in de juiste kleur) geven wimpers meteen de indruk van verfijning en een verzorgde make-up. Breng een of twee laagjes mascara aan, waarbij je begint bij de wortel van de wimpers en het borsteltje uitrolt tot aan het uiteinde van de haartjes.

In 5 minuten mooi zijn: stap 5. Voor een jeugdige uitstraling breng je blush aan met een makkelijk aan te brengen en te vervagen poeder. Breng spaarzaam aan terwijl je op natuurlijke manier lacht: een klein beetje op je wangen, met een dikke kwast (als het niet genoeg is, kun je er altijd nog een laagje bijdoen). Naar boven uitsmeren om te vervagen, in de richting van je oren.

In 5 minuten mooi zijn: stap 6. Om alles af te werken, kies je een neutrale lippenstift voor een natuurlijke look. Bijt je lippen licht af met een papieren zakdoek en breng een tweede laag aan.

En welke schoonheidsrituelen zijn voor jou essentieel als je maar een paar minuten hebt om jezelf op te maken?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279