Hoe breng je oogschaduw aan

Hoe breng je oogschaduw aan

Of je nu wilt gaan voor een oogverblindende smokey eye look of een meer subtiele, vrouwelijke look voor overdag: hier lees je hoe je dit zelf kunt doen.


Klassieke paars-bronskleurige ogen voor overdag

Hoe breng je oogschaduw aan

Stap 1 – Breng een basisoogschaduw aan over het hele ooglid. Dit zal de kleur beter laten uitkomen en de oogschaduw zal langer houden.

Stap 2 – Meng een lichtgouden met een koperen schaduw en veeg het zachtjes uit over je hele ooglid. Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren.

Tip: gebruik geen donkere oogschaduw over je hele ooglid – volg de huidplooi.

Hoe breng je oogschaduw aan

Stap 3 – Breng een donkerbruine tint aan op het onderste deel van het ooglid tot aan de huidplooi, werk van binnen naar buiten toe. Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren.

Stap 4 – Breng een paarse schaduw aan, zo dicht mogelijk tegen de wimpers. Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren naar buiten toe langs het wenkbrauwbeen.

Hoe breng je oogschaduw aan

Stap 5 – Ga met een zwarte eyeliner langs je bovenste wimperlijn, zo dicht mogelijk tegen je wimpers, voor een mooi accent.

Stap 6 – Breng twee tot drie lagen zwarte verlengende mascara aan op de bovenste wimpers en één laag op de onderste voor een mooie finishing touch.

Tip: bij bruine ogen past bijna elke kleur oogschaduw, maar je kan ze nog beter laten opvallen door een zachtere tint (zoals purper) gemengd met een donkere tint aan te brengen rond de oogplooi, gevolgd door een donkere liquid eyeliner.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zwoele smokey eyes voor een avondje uit

Hoe breng je oogschaduw aan

Stap 1 - Breng een basisoogschaduw aan over het hele ooglid. Hierdoor komt de kleur beter uit en houdt de oogschaduw langer.

Stap 2 - Meng een huidkleurige en een bleke zilveren schaduw samen en breng aan op het hele ooglid. Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren.

Hoe breng je oogschaduw aan

Stap 3 – Breng een staalgrijze tint aan op het onderste deel van het ooglid, tot aan de plooi. Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren en werk naar buiten toe naar het wenkbrauwbeen.

Stap 4 – Breng een donkergrijze schaduwkleur aan, zo dicht mogelijk tegen de wimperlijn. Zorg voor een mooie overgang tussen de kleuren en werk naar buiten toe naar het wenkbrauwbeen.

Hoe breng je oogschaduw aan

Stap 5 - Ga met een zwarte eyeliner langs je bovenste wimperlijn, zo dicht mogelijk tegen de wimpers, voor een mooi accent.

Stap 6 - Breng twee tot drie lagen zwarte verlengende mascara aan op de bovenste wimpers en één laag op de onderste.

Tip: om je look compleet te maken, kan je een wenkbrauwpotlood gebruiken om je wenkbrauwen mooi te accentueren.

Tip: de smokey eye look is perfect voor een leuk avondje uit. Voor een meer opvallende look kan je met een oogschaduwborsteltje voorzichtig je onderste wenkbrauwlijn accentueren met een donkergrijze tint.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Josefine52

Josefine52

gemeld

Hallo lieve mensen, ik heb elke keer problemen bij het inloggen en daar word ik niet veolijk van, ik heb inmiddels al met 2 email adressen en 3 verschillende WW geprobeerd, die ik heb opgeslagen, maar niets werkt, en dit probleem doet zich al vanaf het begin voor sinds ik bij jullie aangesloten ben, kunnen jullie hier aub eens iets aan doen? Bedankt alvast.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...