Hoe breng je make-up aan in de zomer?

Hoe breng je make-up aan in de zomer?

Perfecte make-up perfect houden is niet zo makkelijk bij oplopende de temperaturen. Dit zijn enkele tips om je make-up ook in de zomer perfect aan te brengen... en te houden.


In de zomer stijgen de temperaturen en de luchtvochtigheidsgraad… en het risico dat je make-up zal uitlopen! Toen je de deur uitging was je nog perfect opgemaakt, maar tegen de tijd dat je op je bestemming aankomt is je fond de teint al verdwenen, je T-zone overduidelijk gaan glimmen en je mascara uitgelopen… Met deze tips voor een zomerse permanente make-up kun je het ergste voorkomen!

Welke cosmetica gebruik je?

Voor je leert hoe je die hitteproof make-up aanbrengt, is het van uiterst belang kwaliteitsproducten te gebruiken die aangepast zijn aan het warme seizoen. Gebruik waterproof make-up: een goede primer, eyeliner en waterproof mascara. Een aangepaste zomerfoundation kiezen is essentieel: je huid moet hem hoed kunnen opnemen. Oogschaduw en blush in een gel of crème blijven over het algemeen ook beter en langer zitten.

Een tip om je make-up te fixeren? Zodra je je hebt opgemaakt werk je het geheel af met een vleugje los poeder. Je kunt ook een lotion of een zachte reiniger gebruiken nadat je je gezicht hebt gewassen, om je huid te verzachten en voor te bereiden op het aanbrengen van make-up.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Welke foundation voor de zomer?

De kern van een geslaagde make-up in de zomer is een perfecte basis: lichte texturen, in dunne laagjes aangebracht in je zomers beautyritueel. Breng een kleine hoeveelheid primer egaal aan op je gezicht, zonder de kleinere zones zoals je neusvleugels te vergeten. Let er ook op niet te veel fond de teint te gebruiken: smeer hem voorzichtig maar goed uit met een sponsje. Geef je make-up tot slot nog een lichte satijnglans met een beetje los poeder om je foundation mooi af te werken – zo zal je make-up de hele dag goed zitten!

Wat als je - ondanks alle voorzorgen - bij het aanbrengen van je fond de teint een vlekje hebt gemaakt op je mooie bloes voor speciale avondjes? In dat geval kun je rekenen op Ariel om je bloes weer totaal vlekkeloos te maken!

Hoe maak je je ogen op in de zomer?

Je ogen perfect opmaken om in de zomer ook op het strand stijlvol te blijven, dat kan! Breng de oogschaduw aan met je vinger: zo is hij makkelijker aan te brengen en zal hij langer blijven zitten. Het lijntje eyeliner kun je met je vinger wat uitvegen voor een waziger en zachter resultaat. Als je je wenkbrauwen wilt aanzetten, geef je de voorkeur aan een vloeibare textuur: teken de gewenste lijn en fixeer daarna met wat poeder om te voorkomen dat de make-up gaat uitlopen van het zweet of het vocht in de atmosfeer.

En jij, heb jij ook tips voor een vlekkeloos opgemaakt gezicht bij warm weer?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279