Hitteproof make-up

Hitteproof make-up

Net zoals je geen topje met spaghettibandjes aantrekt in januari, zou je ook niet je zwaarste foundation moeten dragen in juli. Geen idee hoe je je schoonheidsritueel aanpast aan de zomer? Probeer deze acht zomerbeautytips om elke dag nog meer te stralen dan de zon.


Tip 1: begin bij de basis

In een hete zomer gaat er niets boven airconditioning of een ventilator. En voor je gezicht staat of valt je make-up met de perfecte basis. Breng eerst een moisturizer aan en smeer dan je primer, om je huid glad te strijken, je make-up op zijn plaats te houden en die sprankelende, matte look te krijgen.

Tip 2: minder is meer

Als het echt uitzonderlijk warm is, gebruik dan een hydraterende toner/lotion in plaats van een moisturizer. Op eerder gematigde dagen probeer je een getinte moisturizer met zonnebescherming en sla je de foundation over.

Tip 3: hou het koel

Bewaar je beautyproducten in de koelkast. Zet er ook een waterverstuiver in en besprenkel er je gezicht en nek mee als je uit de zon naar binnen komt.

Tip 4: vlekkeloze oogschaduw

Oogschaduw in de zomer kan prima. Breng alleen eerst een primer of concealer aan op je oogleden voor je de oogschaduw smeert. Als je crème oogschaduw gebruikt, borstel dan een finishing poeder over de oogleden.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip 5: streeploze mascara

Een gemakkelijke. Kies voor waterproof of doorzichtige mascara en breng die alleen op je bovenste wimpers aan.

Tip 6: lichtere lippen

Donkergekleurde lippen kunnen er droog en wat 'overdone' uitzien in de zomer. Kies voor een lichte gloss die niet plakt. En experimenteer met gekleurde balsems. Als je echt niet zonder je donkere lippenstift kunt, breng dan eerst een balsem aan, gevolgd door een veegje van je lipstick. Dat ziet er meteen een stuk frisser uit.

Tip 7: weg met die glans

Blotting papers zijn onmisbaar in de zomer. Bovendien zijn ze discreet en delicaat. Gewoon even vegen over vette, glanzende plekjes en die worden zo weer zacht, glad en stralend.

Tip 8: mineraal poeder is de nieuwe foundation

Minerale poeders hydrateren, zijn superlicht, blijven niet plakken als een compact poeder en verminderen glans terwijl ze een perfect tintje geven. Neem er eentje met SPF voor extra bescherming.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279