Het jaar van… de perfecte basis voor make-up

Het jaar van… de perfecte basis voor make-up

Iedereen weet dat een goede basis voor make-up belangrijk is, want niemand wil eruit zien alsof ze een masker heeft opgezet. Foundation gebruik je om je huid egaal eruit te laten zien en is de basislaag voor de rest van je make-up. En met een goede basis, zie je er de hele dag stralend uit!


De juiste foundation kiezen: de kleur
De eerste stap is het kiezen van de juiste kleur van je foundation. Kies een kleur die ook echt bij je huid past en niet eentje die je huid net even wat 'bruiner' laat lijken. Dit is waar veel mensen de fout ingaan, met als gevolg dat je er raar of nep uitziet.
Test de foundation dus altijd eerst op je huid voor je 'm aanschaft en bekijk het resultaat bij daglicht. Veel mensen testen de kleur van de foundation op hun hand, maar je handen zijn vaak juist anders van kleur dan je gezicht en je nek. De beste plek om subtiel verschillende kleuren te testen is dan ook in je nek. Bij de perfecte kleur foundation zie je niet eens dat je foundation op hebt, en zie je ook je rimpels en imperfecties niet!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De juiste foundation kiezen: je huidtype
Voor je een foundation kiest moet je weten wat voor soort huid je hebt. Heb je een gevoelige, droge of gecombineerde huid? Je huidtype maakt een verschil in welke foundation voor jou het meest geschikt is.
Heb je een droge huid? Kies dan voor een dikke en vochtinbrengende foundation. Heb je niet veel dekking nodig, kies dan gewoon voor een getinte dagcrème, of ga voor een crème of vloeibare foundation voor een wat zwaardere dekking. Poeder droogt je huid snel uit en een matte finish zal je huid er dof uit laten zien.
 Ben jij iemand met een vette huid of een combinatiehuid? Dan kies je het beste een foundation op waterbasis (zonder olie). Een matte of poeder finish is juist weer heel geschikt voor een vette huid.
 Mensen met een gevoelige huid hebben speciale make-up nodig die olievrij, parfumvrij, hypoallergeen is. Ga voor het beste advies naar een speciaalzaak en test de foundation goed voordat je hem aanschaft.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279