Haal het beste uit je make-up

Haal het beste uit je make-up

Veel mensen denken dat mooie make-up betekent dat je de duurste producten nodig hebt. Hoewel we nooit zouden voorstellen dat je op kwaliteit moet bezuinigen, heeft een schitterende look niet altijd te maken met wat je hebt, maar eerder met wat je er mee doet. Om het beste uit je make-up te halen zal je misschien wat gekke bekken moeten trekken, maar het is het resultaat meer dan waard!


Plan: neem enkele essentiële make-up basics zoals:

  • blush
  • poeder
  • mascara
  • lippenstift
  • enkele kwalitatieve make-up penselen

Stap 1: Zuig je wangen helemaal in als je blusher aanbrengt. Zo kan je de contouren en appels van je wangen goed zien en verzeker je een stralende blos op de juiste plaatsen.

Stap 2: Als je niet zo graag dat zwaardere gevoel van foundation hebt, dan kan je met poeder je make-up fixeren en overtollig glans vermijden. Maar let er wel op dat je je hele gezicht poedert; een handige tip is je wangen volledig uit te blazen zodat je zeker geen plekjes overslaat.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: We hebben een paar snelle tips om je het meeste uit je mascara te helpen halen.
Allereerst, houd je ogen open bij het aanbrengen. Zo vermijd je wimpers die aan elkaar plakken of uitgelopen make-up. Teveel mascara betekent klonterige wimpers dus veeg overtollig mascara eerst af aan een tissue. Begin van de aanzet van je wimperrand en wiebel voorzichtig met het mascaraborsteltje omhoog zodat iedere wimper een goede dekking heeft.

Stap 4: We willen allemaal die perfecte, zoenbare mond. Houd je mond wijd open zodat je je lippenstift mooi egaal aan kan brengen.

En het resultaat: Een stralende look hoeft helemaal niet zo lang te duren.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...