Glamour make-up in een handomdraai

Glamour make-up in een handomdraai

Een beetje mascara en klaar? Wat lippenstift en verder niets? Gewend aan minimale make-up? Dan is het hoog tijd om iets nieuws te proberen. Het komende seizoen brengt volle, intense en knallende kleuren. Voor ogen én lippen is kleur de trend. Dus wil je eens wat anders doen? Begin op de meest romantische avond van het jaar!


Laat je zelf verleiden door kleur
Make-up geeft energie, speelsheid en sensualiteit. Hoog tijd om grijstinten te verbannen en je te richten op kleurrijke oogschaduw en meer intense lippenstift voor een explosief nieuw seizoen waarin appelblauwzeegroen, oranje, fuchsia en rozerood de hoofdrol spelen.

Begin met de juiste stap
Bereid de basis zorgvuldig voor. Kleur werkt het beste wanneer het is aangebracht op een vlekkeloze, schone huid. Dit bereik je door foundation aan te brengen; onmisbaar voor perfecte make-up. Foundation is niet gewoon een beautyproduct, het beschermt en geneest: nieuwe formules zijn verrijkt met actieve ingrediënten die hydrateren, revitaliseren en rimpels en vlekjes helpen voorkomen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Intense ogen
Ze vangen de aandacht en verdienen goed aangebrachte make-up, wat echt niet zo heel moeilijk is. Begin door een lijntje eyeliner in zwart, donkergrijs, donkerblauw of flessengroen op je ooglid te tekenen. Dit blend je vervolgens met een bijpassende, donkere oogschaduw. Met een lichte schaduw in roze-beige, goud, zalm of zachtroze, creëer je een highlight in de binnenste ooghoek die doorloopt tot de brug van je neus. Zo zorg je ervoor dat je hele gezicht oplicht. Mascara breng je in meerdere laagjes aan om je ogen meer diepte te geven. Voor een nog sensuelere lijn werk je je make-up af met zwart oogpotlood op de waterlijn van je ogen.

Een sensuele glimlach
Niets zo glamoreus als rode lippenstift. Dé trend kleur van het moment. Je draagt hem het best met een perfect bijpassend lippotlood of liner. Hierboven zie je een crème-achtige, satijnen lippenstift, deze breng je het mooist aan met een lipborsteltje. Is het de juiste kleur rood? Kies voor bordeauxrood om je tanden witter te doen lijken, of voor een glitterend kersenrood voor een oogverblindende glimlach.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

moshs

moshs

gemeld

prachtig,die rode

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...