Geen tijd, maar er toch goed uitzien? Zo doe je dat.

Geen tijd, maar er toch goed uitzien? Zo doe je dat.

Kids, werk, boodschappen… Je hebt niet altijd evenveel tijd om je op te maken, maar toch wil je goed voor de dag komen. Geen feestelijke avond make-up maar wel een frisse teint en een wakkere blik. Dit simpele en onfeilbare stappenplan is het helemaal voor jou: 5 minuten, 5 producten voor een stralende look.


Stap 1: Concealer
Onthou het goed: concealer is je vriend. Gebruik een concealer die het licht weerkaatst en de huid verheldert. Die is meestal ook vloeibaar en dus gemakkelijk aan te brengen. Doe een paar stipjes onderaan je ogen en neusvleugels en wrijf zachtjes uit.

Stap 2: Wimperkrultang
Een wimperkrultang bezorgt je meteen een open blik, ook al gebruik je erna geen oogmake-up. Je wimpers krullen duurt nog geen halve minuut, een echte aanrader dus.

Stap 3: Mascara
Breng een laagje mascara op je gekrulde wimpers aan voor nog meer effect. Begin aan de wortel van je wimpers en zigzag met het borsteltje naar boven toe voor een mooie natuurlijke look.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: Blusher
Probeer eens een roze crème blusher voor een gezonde en natuurlijke look. Een crème blusher zorgt als geen ander voor een frisse uitstraling. Breng een vleugje onderaan het jukbeen aan en wrijf het naar boven en naar buiten uit voor een mooie gloed.

Stap 5: Lipgloss
Last but not least: de lipgloss. Een glanzende lipgloss maakt je look helemaal af. Zachte roze tinten en nudes zijn perfect voor overdag.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

wmzuidema

wmzuidema

gemeld

werkt perfect zo

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279