Ga voor glans

Ga voor glans

Heb je binnenkort een feest of wil je er sprankelend uitzien tijdens een avondje uit? Ga dan voor een schitterende make-up waarmee jij het stralende middelpunt bent.


Stap 1: Kies de juiste basis
Olievrije foundations zijn het best bestand tegen de warmte. Om je basis langer goed te houden gebruik je een foundation in combinatie met een dun, egaal laagje poeder. Dat helpt een eventuele vettere huid te matteren en houdt je foundation op zijn plaats.

Stap 2: Een gezonde gloed
Blosjes op je wangen horen bij een avondje uit. Kies voor een poederblusher. Een rozige tint zorgt voor een meisjesachtige gloed, perzik maakt je look volwassener. Gebruik een kwast. Als je in een extra feestelijke mood bent, breng je glinsterende vloeibare highlighter aan op je jukbeenderen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: Glans & schittering
Er is niets feestelijkers dan wat glans en schittering. Met een laagje glitteroogschaduw doen je ogen de nacht stralen: kies voor feestelijke tinten als goud, zilver of groen. Als je overdag feest zal zacht goud of champagne je ogen subtiel accentueren.

Stap 4: Weelderige wimpers
Een laagje glitteroogschaduw heeft weelderige wimpers nodig als finishing touch. Extra volume haal je uit je wimpers door een wimperprimer onder je favoriete mascara aan te brengen. En als het ook eens wat avontuurlijker mag, ga dan voor nepwimpers.

Stap 5: Kusklaar
De juiste lipkleur maakt je make-up tot één geheel. Roodtinten zijn perfect voor een avondje uit of een feestje. Probeer de kleur aan te passen aan je blusher. Bij een rozige blusher kies je een rood met koele ondertoon voor je lipstick. Warm geel of oranjerood is prachtig bij perzikkleurige blusher.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279