For your eyes only

For your eyes only

De oogschaduw die perfect bij je ogen past


Zin om te experimenteren met oog make-up? Met de juiste oogschaduw, zet je de kleur van je ogen extra in de verf. Ontdek welke kleur het best bij de kleur van jouw kijkers past.

Aan de slag! Gebruik een kleurenpalet en kies tegenovergestelde kleuren voor een mooi contrast. De meeste make-upmerken bieden een ruim assortiment van kleuren aan waardoor er voor elke oogkleur een perfect passende oogschaduw te vinden is., maar als j Wil je je eens uitleven met verleidelijke oog make-up, volg dan deze basisregels.

Bruine ogen

Lucky you! Bruin vind je eigenlijk niet terug op het kleurenpalet en dat betekent dat zowat elke kleur er mooi mee combineert. Kleuren die mooi staan zijn o.a. grijs, bruin, brons, groen, paars, en zelfs roze voor een knallend effect.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Groene/hazelnootkleurige ogen

Groene ogen kunnen er heel intens uitzien met de juiste oogmake-up. Dus kies je kleuren goed! Oogschaduw in warme kleuren werken het best, zoals donker- of lichtpaars, roze, turkoois en zelfs diepe olijfgroene tinten. Probeer er zoveel mogelijk uit en bekijk welke het beste bij jouw huidskleur passen.

Blauwe ogen

Make-upexperts zijn het er niet altijd over eens welke kleuren het mooist zijn bij blauwe ogen, maar sinds de jaren zeventig weten ze dat blauw op blauw geen ideale combinatie is (kijk maar eens naar oude afleveringen van ‘Love Boat’ als je er nog aan twijfelt). Probeer grijs, bruin, pruim, goud, roze, koraal en perzik-kleurige oogschaduw. Veel kleurplezier!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279