Facelift voor je wenkbrauwen

Facelift voor je wenkbrauwen

Wist je dat je wenkbrauwen veel doen voor je uitstraling? Mooi bijgewerkte wenkbrauwen kunnen een wonderlijk effect hebben op je verschijning: mensen beginnen je te vertellen hoe goed je eruitziet, zelfs zonder dat ze kunnen aangeven wat er precies veranderd is. Even aandacht voor... je wenkbrauwen!


In 2013 ga ik...

Stap 1: houd ze in vorm

De basisregel is geduld: epileer niet te veel in een keer. Voor je het weet, ben je van borstelige wenkbrauwen naar flinterdunne streepjes gegaan. Kijk eerst naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen – recht, gebogen, v-vormig... – en houd die in je achterhoofd als je verfijnt en opknapt.

In 2013 ga ik...

Stap 2: voorzichtig epileren

Haal altijd haartjes weg aan de onderkant van de wenkbrauwboog, nooit aan de bovenkant. Je wilt de boog liften, niet laten zakken. Haal ook nooit te veel weg van de binnenste ooghoek. Wenkbrauwen die niet lijnen met de ooghoek zien er vreemd en kunstmatig uit.

In 2013 ga ik...

Stap 3: zorg voor evenwicht

Werk aan beide wenkbrauwen tegelijkertijd. Haal een paar haartjes weg bij de een en ga dan naar de ander om hetzelfde te doen. Op die manier kun je het totaalbeeld in het oog houden.

In 2013 ga ik...

Stap 4: ken je grenzen

Houd een potlood in de lengte langs de zijkant van je neus. Elk haartje aan de neuskant van het potlood moet weg. Houd het potlood diagonaal (45 graden) van de onderkant van je neus naar de buitenste kant van je wenkbrauw om te meten hoe ver je aan de andere kant moet epileren.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279