Eyeliner, easy!

Eyeliner, easy!

Perfect omrande ogen zijn ongelooflijk sexy. Alleen is eyeliner niet evident om aan te brengen. Probeer het eens met deze tips.


Eyeliner easy!

Stap 1: bereid je ogen voor

Op vettige oogleden blijft eyeliner minder mooi zitten. Bereid je oogleden daarom voor met een primer en tokkel die zachtjes in de huid met een vinger of kwast. Breng wat poeder aan als basis om je eyeliner houvast te geven.

Eyeliner easy!

Stap 2: kies de juiste formule

Zoals de naam al aangeeft, gaat waterproof eyeliner lang mee. Vloeibare eyeliner is een andere langhoudkampioen, maar niet zo makkelijk aan te brengen (een vaste hand is een must).

Eyeliner easy!

Stap 3: trek een lijntje rond het oog

Breng de eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimperlijn aan. Als je een poederlijntje gebruikt, kies dan een dunne eyelinerborstel. Voor het aanbrengen van vloeibare eyeliner, steun je je arm op een tafel en gebruik je je vrije hand om je ooglid strak te trekken. Mag het wat meer zijn, trek dan ook een streepje langs de rand van je waterlijn (randje tussen je wimpers en je ogen).

Eyeliner easy!

Stap 4: werk de eyeliner af

Gebruik een eyelinerborsteltje om wat oogschaduw in dezelfde tint als je eyeliner op te nemen. Schud eerst het overtollige poeder weg, en stippel dan de eyelinerborstel boven op je eyeliner om de lijn te fixeren. Eindig met een wolkje los poeder om het netjes af te werken. Als er poeder op je wangen valt, verwijder dat dan met een wattenschijfje gedrenkt in make-up remover.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

jeannet55

jeannet55

gemeld

Dit was dit jaar mijn ontdekking: het eyeliner potlood, dat wou ik hier van Max Factor aanbevelen, maar nu ik zojuist de tips heb gelezen, ben ik toch wel weer wat wijzer geworden en zie wat ik fout deed. Ik ben super tevreden over de eyeliner penseel, maar zal toch weer eens proberen met de tips op de site, om af te wisselen met vloeibare eyeliner!

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...