Een mooie mond in 5 stappen

Een mooie mond in 5 stappen

Met een mooi opgemaakte mond zie je er nog beter uit. En nee, snel even wat lippenstift is niet genoeg. Een handleiding voor mooie monden.


Stap 1: Teken de contouren van je bovenlip
Begin met je bovenlip. Bij een volle bovenlip volg je gewoon de natuurlijke lijn. Bij een smalle bovenlip volg je de contouren van het v-tje in het midden van je bovenlip en maak je de bogen net iets ronder. Kleur je bovenlip in met het lippotlood.

Stap 2: Voor je onderlip
Bij een smalle onderlip breng je een beetje camouflagestick aan vanaf de mondhoeken richting het midden (met een penseeltje). In het midden lijkt de onderlip dan voller. Kleur je onderlip in met het lippotlood.

Stap 3: De finishing touch
Doe vóór het aanbrengen van je lippenstift een vleugje foundation of poeder op je lippen. Je lippenstift houdt dan langer. Breng tot slot met een penseeltje gekleurde gloss of lippenstift aan. Na het aanbrengen van gloss of lippenstift ben je gauw geneigd je lippen stevig op elkaar te drukken. Niet doen! Zonde van je gloss.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: De kleurencombinaties voor je ogen en lippen
Heb je je ogen donker opgemaakt? Hou je lippen dan natuurlijk met zachtroze of zachte koraaloranje tinten. Heb je je ogen licht opgemaakt, dan mag je mond iets meer hebben: rozerood of een zachtrode gloss.

Stap 5: Nog enkele tips
Hoe meer lippenstift, hoe eerder het uitloopt: gebruik liever een penseeltje om goed te doseren. Met donkere lippenstift lijken je lippen smaller. Wil je een voller effect? Gebruik dan een rozerode lippenstift met een vleeskleurige ondertoon.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Gebruik een lipliner door een lijn te trekken langs de lippen. Dan de lippen kleuren in de gewenste kleur. Gebruik een lippenkwast en werkt het af met poeder.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...