De mascarabijbel

De mascarabijbel

Jouw ogen en wimpers spelen een grote rol als het om je uitstraling gaat. Met een goede mascara maak je jouw ogen nóg opvallender. Lekker in het Leven geeft mascaratips.


Een goed verzorgde huid

Voordat je begint met het aanbrengen van oogmake-up is het erg belangrijk dat je een goed verzorgde huid hebt. Want dan zit jouw make-up beter (en langer) en zie je er nog beter uit. Tip: gebruik altijd een dagcrème met UV-bescherming. Hierdoor ziet jouw huid er niet alleen op haar best uit, het beschermt je ook nog eens tegen schadelijke Uv-stralen.

Mascara aanbrengen

De beste manier om mascara aan te brengen is door te 'zigzaggen'. Wat maar weinig vrouwen weten, is dat als je ook een laagje op de achterkant van de bovenste wimperrij aanbrengt, je nog meer volume creëert. Je kunt ook een primer (speciale onderlaag) of wat poeder als basis gebruiken.

Sexy lady

Bij een sexy uitstraling horen dikke, volle wimpers. Gebruik hiervoor een mascara met een speciale volumeformule. Hier heb je maar één laagje van nodig om een intens sexy Bambi-look te creëren. Tip voor nog meer sexappeal: trek met een eyeliner een lijntje op je bovenste wimperrand.

Classic beauty

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bij een klassieke look zijn lange wimpers een must. Kies dus voor een mascara die voor extra lengte zorgt. Voor deze look breng je het borsteltje vlakbij je wimperrand aan en maak je lange, sierlijke bewegingen naar boven. Pak de uiteindes van je wimpers goed mee, want deze zorgen nu juist voor die klassieke uitstraling. En vergeet ook de wimperhaartjes aan de onderkant van je ogen niet!

Nonchalant dagje

Soms heb je gewoon even geen zin (of tijd) om opgedoft de deur uit te gaan. Maar niemand vind het leuk om te horen "Zo, slecht geslapen?". Voorkom dit met een beetje blush en een wimperkruller. Zo creëer je in 1 minuuteen uitgeslapen frisse look. Hoe werkt een wimpertang? Zet de kruller zo dicht mogelijk bij je aanzet van je wimpers, knijp hem dicht en hou deze 5 seconden vast. Wedden dat je er een stuk frisser en meer uitgeslapen uitziet!

Kleurenfeestje

Heb je een leuk feestje in de planning en wil je een keer 'iets anders'? Probeer dan eens een andere kleur mascara. Breng altijd wel eerst een laagje zwarte mascara aan. Zet daarna alleen de puntjes van je bovenste wimpers met een felle kleur aan, kies bijvoorbeeld voor een diepblauwe mascara. Of zet alleen je onderwimpers aan in een andere kleur. Zo lijkt het net of je ogen een andere kleur hebben gekregen.

Tip: Wil je jouw wimpers reinigen, zonder ze te beschadigen? Besprenkel een wattenschijfje met oogmake-up reiniger en vouw deze voorzichtig om je wimpers heen. Hou het watje een paar seconden vast en herhaal dit zo vaak als nodig is. Zo belast je jouw wimpers en de dunne huid rondom je ogen niet te veel.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279