De kwast die bij je past

De kwast die bij je past

Make-up is het mooist als schaduwen zacht in elkaar overvloeien. Dé manier om dat te bereiken is door de juiste kwastjes te gebruiken. En die bestaan in ontelbaar veel formaten en soorten. Deze vijf heb je écht nodig.


Een ronde blusherkwast

Een volle en ronde (niet te platte) kwast die je kunt gebruiken voor je blusher en bronzer. Test even hoe hij voelt want je zult 'm vaak langs je jukbeenderen moeten strijken. Kies bij voorkeur een kwast met natuurlijke haren, want die neemt de pigmenten van de make-up het beste op.

Een grote poederkwast

Of je nu probeert een glanzend gezicht te matteren of je make-up te perfectioneren, deze klassieke poederkwast is onmisbaar. Gebruik 'm voor los of compact poeder, om hals en decolleté een kleurtje te geven, of je schouders te poederen als je een 'blote' jurk draagt.

Medium afgeronde oogschaduwkwast

Deze kwasten zijn er in heel veel varianten. Maar de beste keuze is een mooi afgerond kwastje, gemaakt van natuurlijke vezels. Net als bij blusherkwasten zullen natuurlijke haren de kleurpigmenten beter opnemen. De afgeronde punt is ideaal om schaduwen in elkaar te laten overvloeien. Met een vierkante punt kun je beter hoeken tekenen. Als je meestal een oogschaduw in crèmevorm gebruikt, dan kun je beter een sponsje of je vinger gebruiken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Klein eyelinerkwastje

Wat zouden we doen zonder eyeliner? Je wilt een klein eyelinerborsteltje, maar niet té klein, zodat je zowel crème/vloeibare als poederlijntjes kunt maken. Je kunt het ook gebruiken om je lippen te omlijnen.

Wenkbrauwkammetje

Wenkbrauwen zijn ontzettend belangrijk. Ze geven uitdrukking aan je blik en zetten je gezichtsstructuur in de kijker. Een wenkbrauwkammetje kan je wenkbrauwen mooi liften. Gebruik het om ze omhoog en naar buiten te borstelen.

Het loont om te investeren in duurdere kwasten. Want als je ze goed verzorgt, kunnen ze een hele tijd meegaan. Was ze met een zachte shampoo, spoel ze goed uit en laat ze liggend drogen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279