Beautytips voor wie weinig tijd heeft

Beautytips voor wie weinig tijd heeft

Een strak schema, stress en slaapgebrek kunnen er voor zorgen dat je je soms wat minder voelt en er dus ook niet zo top uitziet. Maar wij hebben een oplossing, die je maar vijf minuutjes kost: probeer deze zes beautytips voor wie altijd haast heeft.


  1. Een oogschaduwpalet (je hebt maar twee kleuren nodig) is onmisbaar. Breng de lichtste, meest natuurlijke tint over je hele ooglid aan, tot aan je wenkbrauwen. De mid-donkere kleur breng je op de plooi van je ooglid aan, vanuit het midden naar buiten toe. Meng deze tweede kleur voorzichtig in de overgang met de lichtere kleur.

  2. Bescherm je huid en verberg imperfecties met een olievrije BB crème en creëer een mooie egale, matte teint. Je kunt deze BB crème het beste met je vingertoppen aanbrengen.

  3. Een bruin oogpotlood is je beste vriend. Gebruik hem op de waterranden van je ogen - onder én boven - of als eyeliner om je ogen meer karakter te geven. Je kan hem ook gebruiken om je wenkbrauwen op te vullen: doe dit met korte, vederlichte stroken.

  4. De juiste mascara verandert je van gewoontjes naar indrukwekkend in slechts enkele halen van het borsteltje. Breng één of twee laagjes aan, begin bij de aanzet van je wimpers en wiebel het borsteltje door tot aan de puntjes van je wimpers.

  5. Voor een jeugdige gloed kun je een poederblush gebruiken die makkelijk aan te brengen en op te bouwen is. Glimlach zo natuurlijk mogelijk en breng spaarzaam (je kunt altijd nog een laagje aanbrengen als het te licht is) met een grote borstel een beetje blush aan op de appels van je wangen. Veeg dan naar boven, richting je oor.

  6. Tenslotte kies je een neutrale lippenstift voor een natuurlijke look. Dep je lippen lichtjes af met een zakdoekje en breng een tweede laag aan.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Yessica

Yessica

gemeld

Hoi ik maak me eigen iedere dag op dagcrème van vichy En dan gebruik ik foundation van het merk max factor En donkerbruine pogpotlood voor mijn wenkbrauwen en zwarte mascara merk oriflame en hight lichter en wat rouge op mijn wangen en contouren dat doe ik alleen als wij ergens naar tie gaat want ik maak me zelf op en ik doe er ongeveer 10 min over oja en dan mooie lipgloss zacht roze Is toch niet lang hihi

  • melden
zitavdd

zitavdd

gemeld

Ik vind het zelf altijd gewoon fijn, om alleen mascara en conciler te gebruiken. Zo zie ik er niet helemaal opgedoft uit maar het is beter dan helemaal niets op te hebben.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...