A touch of blush

A touch of blush

Een infusie van rouge vulde sommige shows, en het was prachtig om te zien, alsof het de meisjes van binnenuit vervulde met licht. “Ik zag al sinds de jaren negentig niet meer zo veel blush”, lacht Pat McGrath, make-up artist. “En het is fijn om het terug te zien!” Blush maakt een gezicht warmer en het jeugdige effect daarvan valt niet te ontkennen. Bovendien zorgt het voor de perfecte finish van een teint, wat weer overeenstemt met de trend ‘Perfect Poise’ van P&G. Of je nu kiest voor de sportieve, frisse uitstraling bij Yohji Yamamoto en Y-3 of de gepolijste, lichtroze toets elegantie bij Valentino, Bottega Veneta en Dolce & Gabbana: het is een tijdloze look.


Blush is terug. Leer vanf make-up artist Pat McGrath hoe je de nieuwste catwalktrends kunt kopieren met een beetje rouge, voor een fashionable en jeugdige uitstraling.

Nieuw op de catwalks was het gebruik van blush als oogschaduw of zelfs als lip stain – blush met een crèmige textuur werkt hiervoor het best, op de ogen breng je hem aan met een borsteltje, op de kaken met je vingers en een spons.

A touch of blush

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De juiste schakering kiezen is van essentieel belang. In sommige gevallen mengde Pat verschillende kleuren blush. Door abrikoos te combineren met kaneeltinten, of abrikoos met rozetinten, om een meer driedimensionaal effect te verkrijgen. “We kunnen ons niet veroorloven om de tint voor elk meisje op maat te maken als we soms 70 modellen tegelijk moeten kunnen opmaken”, zegt Pat. “Op de catwalk doen roze-, perzik- en zelfs roodtinten het goed rond de ogen, maar vergeet niet dat de belichting daar geweldig is. In het echte leven kan je deze look creëren door voor blushtinten met meer kaneel of taupe erin te kiezen.” Wat de lippen betreft: “Als je natuurlijke lipkleur rozig is, laat het dan zo. Rozetinten op de lippen zijn ideaal voor oudere vrouwen, het brengt een natuurlijk kleuraccent terug.”

TIP: Breng je blush aan op de appeltjes van je wangen voor een naturelle, licht blozende look, vervaag het vervolgens naar onderen toe voor die gezonde gloed.

Kopieer de look... A touch of blush, stap voor stap.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Laura_92

Laura_92

gemeld

Bij mij (roodharige) staat eigenlijk geen een blush, ik heb het bij mijzelf nog nooit goed op kunnen brengen of uberhaupt een mooie kleur kunnen vinden.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279