15 tips die het verschil maken

15 tips die het verschil maken

Resultaat gegarandeerd! Met slechts enkele kleine veranderingen kan je je haar, je huid, je nagels en je lichaam mooier maken.


1. Voed je huid!
Wat onze huid nodig heeft, verandert van seizoen tot seizoen. Dus ook onze huidverzorging moet op deze veranderingen worden afgestemd.

2. Draag zorg voor je nagelriemen.
Masseer elke avond voor je gaat slapen een beetje nagelriemolie op de nagels. Na een tijdje zullen ze sterker worden en het voorkomt dat ze gaan uitdrogen.

3. Laat de kleur van je lippen knallen.
Zo hoef je helemaal niet veel make-up te gebruiken, perfect dus wanneer je gehaast bent. Met opvallende lippen lijkt het of je echt veel tijd en moeite hebt gestoken in je make-up.

4. Gebruik een bronzer.
Zo lijkt het of je een gezonde, gebruinde huid hebt. Neem een lichte tint zonder glitters en breng het gelijkmatig aan op je slaap, je voorhoofd, je wangen, het puntje van je neus en je jukbeenderen.

5. Vergeet je zonnecrème niet…
Zelfs wanneer je de zon niet ziet! Kies een moisturiser met een SPF om te beschermen tegen rimpels en verkleuring.

6. Flos elke dag.
Wanneer je alleen je tanden poetst, poets je slechts 65% van het hele gebit. Flossen betekent niet alleen een aangenamere adem, maar het helpt ook tegen tandvleesontstekingen.

7. Drink voldoende.
Minstens acht glazen water per dag: het is één van de goedkoopste en gemakkelijkste schoonheidsproducten die er bestaan. Je lichaam hydrateren van binnenuit maakt je huid stevig en vochtig.

8. Gezonde mascara, gezonde wimpers.
Investeer in een nieuwe mascara. Mascara’s zijn de perfecte broeiplaats voor bacteriën en na een halfjaar verliest het zijn werking door de blootstelling aan lucht. Koop dus zeker tweemaal per jaar een nieuwe. Als er een sterke, ranzige geur uit de tube komt, gooi de mascara dan onmiddellijk weg.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

9. Houd het koel.
Niets kan zo heerlijk zijn als een heet bad of een hete douche, maar warm water droogt je huid uit en veroorzaakt gebroken haarvaten en spataders. Probeer dus af en toe de verleiding te weerstaan!

10. Houd het gesmeerd met olie.
Gezichtsolie is het perfecte middel om de huid opnieuw kracht te geven en te herstellen, want het dringt diep door in de huid. Bovendien bevordert het inmasseren in de huid de microcirculatie, waardoor je een roze blos krijgt.

11. Orden je make-uptasje.
Maak een uurtje vrij om je hele make-upassortiment te ordenen en alle oude producten weg te gooien. Alles wat er raar uitziet of raar ruikt, moet resoluut de vuilbak in. Geef je eyeliner en lipliner een opknapbeurt door ze te slijpen. Maak ook al je make-upborstels schoon (dit moet minstens één keer per week gebeuren), want vuile borstels kunnen leiden tot infecties. Gebruik een milde zeep en laat ze drogen op een schone, vlakke oppervlakte.

12. Ander seizoen, andere haarstijl.
Het begin van een nieuw seizoen is ideaal om een pony te laten knippen, je haarkleur te veranderen of gewoonweg voor een korte coupe te gaan. Alleen al een andere scheidingslijn geeft je kapsel een heel andere look. 

13. Reinig je gsm.
Gsm’s hebben meer bacteriën per vierkante centimeter dan een openbaar toilet! Jakkie, en we houden deze vaak zo dicht tegen ons gezicht. Maak daarom je gsm om de twee dagen schoon met een watje met ontsmettingsalcohol.

14. Scrub.
Door onze huid minstens twee keer per week te scrubben, verwijder je alle dode huidcellen, waardoor je schoonheidsproducten meer zichtbaar resultaat zullen opleveren.

15. Kies een voedende body wash boven zeep.
Als je huid gevoelig is voor irritaties en schilfertjes, kun je het beste zeep vermijden, want deze droogt de huid uit.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...