Zorg goed voor je gezicht

Zorg goed voor je gezicht

Een how-to gids voor alle huidtypes om je gezicht perfect te reinigen!


Droge of gevoelige huid
Gebruik een reinigende melk in plaats van een schuimende zeep, zodat de huid niet uitdroogt. Vermijd producten met minerale oliën en alcohol omdat deze de huid kunnen irriteren. Kies een korrelvrije exfoliator met enzymen en gebruik vervolgens een hydraterend masker. Hou het simpel en overlaad je huid niet met allerlei ingrediënten om irritatie tot een minimum te beperken.

Normale tot gecombineerde huid
Er zijn verschillende producten die je zonder veel problemen kan gebruiken. Misschien moet je wat extra aandacht besteden aan een vette T-zone of een hydraterende crème gebruiken voor droge wangen. Regelmatig scrubben houd je huid gezond en een wekelijks maskertje zorgt voor een frisse uitstraling.

Vette of acnegevoelige huid
Een kwalitatieve gezichtswash is de basis van een schone, huid zonder puistjes. Gebruik producten met ingrediënten zoals salicylzuur, sulfer en klei, die overtollig talg en onzuiverheden verwijderen. Zoek naar olievrije formules, vermijd extra rijke producten en exfolieer tweemaal per week om dode huidcellen te verwijderen. Ga nooit met make-up op slapen om verstopte poriën te vermijden.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Rijpe huid
Ga voor producten met antirimpel- of liftend effect en zorg ervoor dat je iedere dag trouw je make-up verwijdert om je huid fris te houden. Reinigende melk en lotions zijn goed voor vrouwen met een vochtarme huid. Een verstevigend of collageenrijk masker zorgt voor een vollere, jonge huid.

TIP Was je gezicht nooit met heel erg heet of koud water, gebruik altijd lauwwarm water om overstimulatie of verhoogde gevoeligheid te vermijden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279