Zo scheert ze goed

Zo scheert ze goed

De eerste haartjes in oksel- en bikinistreek zijn er misschien al even, maar op een bepaald moment moeten ze weg. En wel liefst meteen! Want je tienerdochter besluit impulsief te gaan zwemmen op een zonnige dag of wil dat mouwloze topje per se nu aan... Met deze scheertips kun je haar helpen om straks een streelzachte huid te hebben.


Zo kies jij het perfecte scheersysteem voor haar
1. Zou jij het scheermes van je man gebruiken? Nee. Dus geef je dochter wat het beste is voor haar zoals een scheersysteem van Gillette Venus. Zij hebben verschillende facetten die speciaal voor vrouwen ontwikkeld werden.
2. Zo is er Gillette Venus Swirl met een beweegbare scheerkop. Zij volgt de rondingen op moeilijk bereikbare plekken voor een vlekkeloze scheerbeurt;

4. Verzachtende elementen vergemakkelijken het scheren, zoals de vochtinbrengende strip die rondom de mesjes van het Venus Embrace scheersysteem zit voor een gladde scheerbeurt, of de ingebouwde scheergelstrips van het Venus & Olaz scheersysteem;
5. Een ergonomisch ontworpen Soft Grip handvat zorgt voor uitmuntende houvast, zelfs in glibberige omstandigheden, zoals in bad of onder de douche.
6. Scheer nooit op een droge huid. Gels of crèmes zoals de Gillette en Venus Satin Care scheergel helpen water in het haar te houden en zorgen voor een gladde scheerbeurt. Bovendien kun je zien waar je al geschoren hebt, zodat je niet telkens over hetzelfde plekje gaat.

Een oksel is geen been
Verschillende lichaamsdelen vragen om andere scheertechnieken of -richtingen. Er is een juiste manier om zoveel mogelijk haar mee te nemen met iedere strook en om wondjes en sneetjes te voorkomen.

Bij oksels bijvoorbeeld moet je je arm hoog tillen om de huid zo strak mogelijk te maken. Tegen de groeirichting in scheren zorgt voor het beste resultaat. Herinner je dochter eraan dat ze het beste langzaam scheert omdat de meeste wondjes en sneetjes uit haast voortkomen. Okselhaar groeit in verschillende richtingen. Scheer dus vanuit drie hoeken: naar boven, naar beneden, diagonaal. Spoel met koud water zodat de poriën sluiten en dep droog. Wees niet verbaasd als je je okselhaar sneller weer moet scheren dan het haar op je benen. Okselhaar groeit dubbel zo snel!

Comfort Glide Vanilla Crème
Venus Comfort Glide Vanilla Crème
(2)

Schuim en scheer in 1 beweging !

Ontdek nu!

Je bikinilijn leren scheren stelt je soms voor onverwachte uitdagingen. Maar het kan. Week de haartjes in warm water en gebruik voldoende scheergel. Trek de huid zo strak mogelijk en druk niet te hard op je mesje. Scheer met zachte bewegingen tegen de haargroei richting in. Hoe lichter je drukt, hoe beter het resultaat. Met een nieuw mesje en voldoende scheergel hoef je minder druk te zetten. Als je twee keer over dezelfde plek moet gaan breng dan eerst opnieuw scheergel aan.

The finishing touch
Het scheerproces stopt niet bij het verwijderen van haar. Hydrateren is de laatste stap voor een gezond uitziende huid. Dat extra laagje verzegelt en beschermt de huid, waardoor ze er gezond, glanzend en schitterend uitziet.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279