Zo blijf je lekker bruin

Zo blijf je lekker bruin

Terug van vakantie. Je hebt genoten van de zon en je vakantieherinneringen zitten nog fris in je achterhoofd. Dát gevoel wil je bewaren. Net als je gebruinde huid. Zo blijf je daar langer van genieten.


Zo blijf je lekker bruin

Er zijn een verschillende oplossingen om je huid langer bruin te houden, maar eigenlijk is er maar één geheim: je huid hydrateren. Tijdens de terugreis in het vliegtuig of in de auto wordt je huid al op de proef gesteld: door de lucht die de airconditioning vrijgeeft gaat je huid snel uitdrogen. De beste remedie hiertegen is je huid insmeren met een aftersunmilk of een goede hydraterende crème. Ook een waterverstuiver kan soms goed helpen. Heel belangrijk is om de eerste dagen dat je thuis bent je aftersunmilk te blijven gebruiken. Die is namelijk onmisbaar voor een goeie hydratatie van je huid en zal je je bruine teint langer helpen behouden.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid


Niet in bad, maar onder de douche
In de categorie huidbescherming nog de volgende gouden tip: vermijd warme ligbaden en ga voor een korte douche! Je huid is namelijk bedekt met een vetlaagje dat bescherming biedt en het vocht in je huid vasthoudt. Bij een warm bad lost dit vetlaagje op en verdwijnt het, met een droge huid als gevolg. Neem dus liever een douche gecombineerd met een doucheproduct dat de hydratatie bevordert.

Peelen voor je op vakantie gaat
Een huidpeeling wordt aangeraden vóór en tijdens je vakantie. Als je niet regelmatig een peeling doet, kun je het best een zacht peelingproduct gebruiken om huidirritaties te vermijden. Overdrijf het niet. Een agressieve peeling kan zich vertalen in acne of allergische reacties. Denk eraan om je huid te hydrateren met een bodymilk!

Pas je kleren en je make-up aan
Een andere manier om je kleurtje wat meer te accentueren is natuurlijk je kleding. Draag lichte kleuren, en eventueel wit. Er zijn nog heel wat andere kleuren die een mooi contrast kunnen vormen met je mooie gebruinde huid (o.a. lichtblauw en roze). Hetzelfde geldt voor je make-up: pastel- en naturelkleuren zorgen voor het beste effect. Dagcrèmes, poeders van het type "terre de soleil" en fonkelende lippenstift laten je gezicht stralen.

Zelfbruinende crèmes
Omdat je huid zich om de tien dagen vernieuwt, zal je bruine teint ondanks al je inspanningen toch steeds meer vervagen. Als je nog een paar zonnige dagen cadeau krijgt, ga je lekker de zon in om je kleur te onderhouden. Een bezoekje aan de zonnebank is ook een mogelijkheid, en natuurlijk zijn er ook verstandige en veilige zelfbruinende crèmes.

 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279