Word boezemvrienden met je borsten.

Word boezemvrienden met je borsten.

Word boezemvrienden met je borsten. Lekker in het Leven weet hoe je goed voor je borsten zorgt en de zwaartekracht tegen gaat.


Ben je gezegend met een paar mooie borsten? Draag er dan zorg voor, zodat je zo lang mogelijk plezier van ze hebt! Hier zijn enkele tips die je helpen de wetten van de zwaartekracht te omzeilen.

Verzorg de huid van je borsten dagelijks met een vochtinbrengende of hydraterende crème. Masseer tijdens het aanbrengen van de crème je huid in cirkelvormige bewegingen. Hierdoor stimuleer je de bloedcirculatie en verstevig je de huid. 


Je kunt je borsten ook zachter maken door eens per week een zachte peeling op je borst en je decolleté te doen. Iets wat je iedere dag heel makkelijk kunt doen, is je borsten 'verrassen' met een koude douche of spons. Koud water stimuleert de bloedcirculatie en houdt je huid elastisch en stevig. Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Draag altijd een goede BH, zeker als je sport, zodat er niet teveel van je borstspieren gevergd wordt. Hoe groot of klein je borsten ook mogen zijn, loop altijd rechtop! Je borsten komen mooier uit en hebben minder te lijden onder de zwaartekracht.

Raap al je moed bij elkaar en maak elke dag tijd om wat push-ups te doen. Push-ups ontwikkelen de borst- en rugspieren en geven gegarandeerd een verstevigd en gelift effect. Maar overdrijf niet. Je wilt natuurlijk niet op Schwarzenegger gaan lijken!

Neem iedere maand ook eventjes de tijd om je borsten te controleren. Je borsten voelen anders in lijn met je cyclus, dus probeer telkens dezelfde dag te kiezen. Ongeveer een week na je menstruatie is het beste. Kijk en voel zijn de sleutelwoorden; uitleg over hoe je zelf je borsten controleert vind je hier. Kom je een knobbeltje tegen, dan is dit zeker geen reden tot paniek want 9 van de 10 knobbeltjes betekenen helemaal niets. Maar ga altijd even langs je huisarts om mogelijke problemen uit te sluiten. Voorkomen blijft beter dan genezen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279